Jasmine IJsenbrant

Portret Jasmine IJsenbrant
Ik vind het fijn dat het programma dat ik volg praktisch is. Het heeft veel raakvlakken met het bedrijfsleven.
Naam
Jasmine IJsenbrant
Opleiding
Information Sciences
Startdatum studie
Einddatum studie
Huidige functie
Voormalig student Information Sciences
Vooropleiding
Bachelor Bedrijfseconomie en Premaster Computer Science

Jasmine IJsenbrant is voormalig masterstudent Information Sciences aan de Radboud Universiteit. Tijdens haar studie schreef Jasmine een testimonial over de master en de sfeer in Nijmegen.

Wat vind je leuk aan deze master en waarom? 

Ik vind het fijn dat het programma dat ik volg praktisch is. Het heeft veel raakvlakken met het bedrijfsleven.

Wat vind je van de sfeer in de klas? 

De master Information Sciences is vrij klein. Dat vind ik prettig, het maakt de lessen interactiever en de band met de docenten is closer dan het zou zijn in een masterprogramma met meer dan 100 studenten.

Wat vind je het meest uitdagend in je masterprogramma? 

Ik vond de masterscriptie het grootste obstakel. Je scriptie is het belangrijkste onderdeel van je master en het vereist veel toewijding. Ik ben dit doorgekomen door een onderwerp te kiezen waar ik bijna niets van afwist, zodat ik kon blijven leren en mijn interesse in het onderwerp kon behouden.

Ben je momenteel bezig met een stage? 

Op dit moment doe ik een stage bij de Cyber Risk-afdeling van Deloitte terwijl ik mijn masterthesis schrijf over beveiliging in DevOps. Het onderwerp is ontzettend spannend, en bij Deloitte zijn er veel slimme mensen die me kunnen helpen en die praktijkervaring hebben.

Waarom denk je dat het belangrijk is dat er mensen zijn met dit diploma? 

Ik denk dat dit diploma je in staat stelt om technische kennis te hebben en tegelijkertijd in contact te blijven met de zakelijke kant. Veel technische projecten mislukken omdat er geen afstemming is tussen die twee. De wereld wordt nu geconfronteerd met veel cyberbedreigingen, en dit masterprogramma zal helpen bij het beheersen en vertalen ervan.