Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

 Students walk through the dentistry building of Radboud University.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag(deel) meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

Studenten achter een laptop in de Refter op de Radboud Universiteit.

Master Online Voorlichting

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masteropleidingen in ons online platform. Meld je aan en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De studie is super relevant en alle dingen die je leert zie je gelijk terug in de samenleving
De studenten hebben een diverse achtergrond wat betreft hun vooropleiding en culturele achtergrond wat voor interessante discussies zorgt.
Portretfoto Stijn Boekholt
Stijn Boekholt Alumnus Het verhaal van Stijn
Het was heel bijzonder om in Turkije te zijn en mee te maken hoe Turkije zich tussen Europa en het Midden Oosten bevindt.
Saskia (anoniem) Alumnus Het verhaal van Saskia
Wat mij vooral aanspreekt in deze master is dat je je zowel verdiept in politiek en geschiedenis, als in migratiestromen en identiteitsvorming en zo een breed palet van perspectieven meekrijgt, die bovendien aanhaken bij actuele maatschappelijke ontwikkelingen.
Portretfoto Amber Lynn Potjes
Amber Lynn Potjes Student Het verhaal van Amber

Sociale Media

Volg onze faculteit op diverse sociale media: