Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Master's Virtual Open Day

Overweeg je als internationale student om aan de Radboud Universiteit te studeren, maar wil je graag meer weten over onze opleidingen en faciliteiten? Dat kan tijdens onze Virtual Open Day.

Master Open Dag

Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en ben je op zoek naar een master of pre-master? Kom dan naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters.

Online platform (pre-)mastervideo's

Ben je verhinderd tijdens de Master Open Dag of wil je de belangrijkste informatie over onze (pre-)masteropleidingen nog een keer terugkijken na je bezoek aan de Master Open Dag? Bekijk dan de voorlichtingsvideo's in ons online platform.

Radboud Master's Fair

Studeer je aan de Radboud Universiteit en oriënteer jij je op een master? Ontdek op de Radboud Master's Fair welke nieuwe kennis je kunt opdoen en welke masters jij allemaal kunt volgen met jouw bachelor.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De theorie is direct toepasbaar op de realiteit.
Eva Steentjes
Eva Steentjes Student Het verhaal van Eva
De ervaringen en onderzoeksresultaten die ik tijdens deze masterthesis heb opgedaan, gebruik ik nu vrijwel dagelijks in mijn werk als adviseur in fondsenwerving, sponsoring en mecenaat.
Portret Roos Ticheler
Roos Ticheler Adviseur LVWB Fundraising Het verhaal van Roos
Het leukste aan het werken in de culturele sector is voor mij dat je je bezighoudt met een 'product' waarvan de waarde niet eenduidig te vatten is.
Portret Iris van Korven
Iris van Korven Festivalmarketeer Het verhaal van Iris
Als je graag wil werken en/of je wil inzetten voor de cultuursector en alle beleidsmatige kneepjes van het vak wil leren, is dit de master voor jou
Portret Maud Singelenberg
Maud Singelenberg Trainee fondsenwerving bij LVWB-advies Het verhaal van Maud
Ga naast je studie stages lopen bij instellingen om ervaring op te doen en praktische inzichten te verwerven.
Portret Roos Naves
Roos Naves Fondsenwerver Het verhaal van Roos
Wanneer je deze master hebt afgerond, heb je veel kennis op zak over hoe de culturele sector in elkaar steekt. Daarmee kan je veel kanten op.
Portret Bibi Queisen
Bibi Queisen Student Het verhaal van Bibi

Ontdek de Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren biedt 10 bachelor- en 12 masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook zijn er twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture and History (RICH). In onderstaande video krijg je een tour door de faculteit.