Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

 Students walk through the dentistry building of Radboud University.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag(deel) meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

Studenten achter een laptop in de Refter op de Radboud Universiteit.

Master Online Voorlichting

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masteropleidingen in ons online platform. Meld je aan en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Toen ik allemaal vakken over toetsing volgde, wist ik dat ik hier heel graag iets mee wilde doen.
Loes van den Heuvel
Loes van den Heuvel Toetsdeskundige Het verhaal van Loes
Wat mij zeker aanspreekt is het goede oog voor de praktijk. Tijdens de cursussen wordt veel aandacht besteedt aan hoe de theorie toegepast zou kunnen worden in de onderwijspraktijk.
Jur Hopman, Student Nedelands als Tweede Taal
Jur Hopman Student Het verhaal van Jur
Met deze master kan ik blijven doen wat ik leuk en belangrijk vind, maar dan met de wetenschappelijk onderbouwde kennis om dit ook zo goed mogelijk te doen!
Portretfoto Lise van den Hout
Lise van den Hout Student Het verhaal van Lise

Ontdek de Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren biedt 10 bachelor- en 12 masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook zijn er twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture & History (RICH). In onderstaande video krijg je een tour door de faculteit.