Collegegeld

Studiejaar 2024 - 2025

Wettelijk collegegeld
€ 2.530,00
Instellingscollegegeld EER
€ 14.333,00
Instellingscollegegeld niet-EER
€ 18.296,00

Als je een masteropleiding gaat volgen, moet je collegegeld betalen. Weet je niet of je het wettelijke collegegeld of het instellingscollegegeld moet betalen? Bekijk hier welk collegegeld voor jou van toepassing is.

Studiebeurzen

Fulbright-Radboud Scholarships

De Fulbright Commission, gesponsord door de Radboud Universiteit, biedt beurzen aan voor getalenteerde Amerikaanse studenten om te studeren aan de Radboud Universiteit.

Indonesian Education Scholarship (BPI)

De Indonesian Education Scholarship (BPI) voor master- en PhD-opleidingen is een beurzenprogramma gefinancierd door de Indonesische overheid en wordt beheerd door LPDP om hoger onderwijs aan Indonesische of overzeese instellingen te financieren.

Nederlandse studiefinanciering

EU/EER studenten die een opleiding in Nederland willen volgen, kunnen soms in aanmerking komen voor studiefinanciering of een lening van de Nederlandse overheid.

NL Scholarship (voor aankomende studenten)

Het NL Scholarship (voorheen Holland Scholarship) is bedoeld voor internationale studenten van buiten de Europese Economische Ruimte (EER) die hun master in Nederland willen doen.

Radboud Encouragement Scholarship

Het Radboud Encouragement Scholarship is een studiebeurs beschikbaar voor aanvragers uit niet-EU/EER-landen.

Radboud Scholarship Programme

Het Radboud Scholarship Programme biedt getalenteerde, zeer gemotiveerde, niet-EER studenten met uitstekende studieresultaten de mogelijkheid om een beurs te krijgen voor een volledige Engelstalige masteropleiding aan de Radboud Universiteit.