Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Master's Virtual Open Day

Overweeg je als internationale student om aan de Radboud Universiteit te studeren, maar wil je graag meer weten over onze opleidingen en faciliteiten? Dat kan tijdens onze Virtual Open Day.

Master Open Dag

Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en ben je op zoek naar een master of pre-master? Kom dan naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters.

Online platform (pre-)mastervideo's

Ben je verhinderd tijdens de Master Open Dag of wil je de belangrijkste informatie over onze (pre-)masteropleidingen nog een keer terugkijken na je bezoek aan de Master Open Dag? Bekijk dan de voorlichtingsvideo's in ons online platform.

Radboud Master's Fair

Studeer je aan de Radboud Universiteit en oriënteer jij je op een master? Ontdek op de Radboud Master's Fair welke nieuwe kennis je kunt opdoen en welke masters jij allemaal kunt volgen met jouw bachelor.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De onderzoeksmaster is een prachtige master voor gemotiveerde studenten die twijfelen tussen een baan in de praktijk en een baan in de wetenschap.
Portret Maarten Remmink
Maarten Remmink Alumnus Het verhaal van Maarten
Vanwege de intensiviteit van de master ontwikkel je een nauwe band met je medestudenten.
Portret Lisanne Berends
Lisanne Berends Alumnus Het verhaal van Lisanne
Een gemeenschappelijk enthousiasme voor het recht verbindt de studenten binnen deze master, waardoor het zijn van een 'nerd' opeens een positieve eigenschap is.
Portret Belle Vulto
Belle Vulto Student Het verhaal van Belle
Tijdens deze master doe je specialistische kennis op en krijg je colleges van topjuristen uit de praktijk.
Portret Winand Lazar
Winand Lazar Student Het verhaal van Winand