Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Online platform (pre-)mastervideo's

Meld je aan voor het online platform en bekijk de voorlichtingsvideo's van onze masters en pre-masters. Bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

Campus Day

Overweeg je een opleiding aan de Radboud Universiteit en ben je benieuwd hoe het is om op onze campus rond te lopen? Kom dan naar de Campus Day!

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Vanwege de kleinschaligheid en de studiedruk leer je je medestudenten snel goed kennen
Portretfoto Rogier van Zupthen
Rogier van Zutphen Student Het verhaal van Rogier
Bij deze opleiding ben je niet één van de honderden studenten.
Portretfoto Robin Goense
Robin Goense Alumnus Het verhaal van Robin
Naast de academische verrijking en de praktische werkervaring, biedt deze master ook uitstekende baanmogelijkheden.
Portretfoto Abdullah Al-Musawi
Abdullah Al-Musawi Student Het verhaal van Abdullah

Voorlichtingsactiviteiten Duale en Onderzoeksmaster Onderneming & Recht

Voorlichtingslunch NSO Eques
16 maart, 12.30 - 13.15 uur

Maak tijdens de voorlichtingslunch op 16 maart op een laagdrempelige manier kennis met de duale- en onderzoeksmaster Onderneming & Recht. De lunch vindt plaats in Rota 2 (GR -1.065). Onder het genot van een Broodje Ben zal mr. I. Öncü (promovendus vaksectie Ondernemingsrecht en alumnus van de master) een mini-college geven. Ook kun je tijdens de lunch al je vragen over de master te stellen. Meld je aan

Masterclass partnerkantoor Houthoff
21 maart, 15.30 uur

Daarnaast vindt op dinsdag 21 maart vanaf 15.30 uur een masterclass plaats bij partnerkantoor Houthoff. Je volgt een kort college. Verder zijn er alumni aanwezig om vragen te beantwoorden. Aansluitend is er een borrel met recruiters van andere partnerkantoren. Wil je de masterclass bijwonen, maar heb je college? In dat geval bestaat de mogelijkheid om dit college terug te kijken. Meld je aan door een mail te sturen naar ondernemingenrecht [at] jur.ru.nl.