Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Online platform (pre-)mastervideo's

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masters en pre-masters. Meld je aan voor het online platform en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

Campus Day

Overweeg je een opleiding aan de Radboud Universiteit en ben je benieuwd hoe het is om op onze campus rond te lopen? Kom dan naar de Campus Day!

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De vakken van het eerste jaar sloten goed aan op de materie waarmee ik tijdens mijn stage te maken kreeg.
Portretfoto Jarmo Oppatja
Jarmo Oppatja Alumnus Het verhaal van Jarmo
Het onderwijs is eigenlijk de perfecte combinatie tussen theorie en praktijk, waardoor ik me goed voorbereid voel op het werkende leven
Portretfoto Sarah Meesterman
Sarah Meesterman Alumnus Het verhaal van Sarah
De onderzoeksmaster is een prachtige master voor gemotiveerde studenten die twijfelen tussen een baan in de praktijk en een baan in de wetenschap.
Portretfoto Maarten Remmink
Maarten Remmink Alumnus Het verhaal van Maarten
Vanwege de intensiviteit van de master ontwikkel je een nauwe band met je medestudenten.
Portretfoto Lisanne Berends
Lisanne Berends Alumnus Het verhaal van Lisanne
Tijdens deze master doe je specialistische kennis op en krijg je colleges van topjuristen uit de praktijk.
Portretfoto Winand Lazar
Winand Lazar Student Het verhaal van Winand

Voorlichtingsactiviteiten Duale en Onderzoeksmaster Onderneming & Recht

Voorlichtingslunch NSO Eques
16 maart, 12.30 - 13.15 uur

Maak tijdens de voorlichtingslunch op 16 maart op een laagdrempelige manier kennis met de duale- en onderzoeksmaster Onderneming & Recht. De lunch vindt plaats in Rota 2 (GR -1.065). Onder het genot van een Broodje Ben zal mr. I. Öncü (promovendus vaksectie Ondernemingsrecht en alumnus van de master) een mini-college geven. Ook kun je tijdens de lunch al je vragen over de master te stellen. Meld je aan

Masterclass partnerkantoor Houthoff
21 maart, 15.30 uur

Daarnaast vindt op dinsdag 21 maart vanaf 15.30 uur een masterclass plaats bij partnerkantoor Houthoff. Je volgt een kort college. Verder zijn er alumni aanwezig om vragen te beantwoorden. Aansluitend is er een borrel met recruiters van andere partnerkantoren. Wil je de masterclass bijwonen, maar heb je college? In dat geval bestaat de mogelijkheid om dit college terug te kijken. Meld je aan door een mail te sturen naar ondernemingenrecht [at] jur.ru.nl.