Wat kun je ermee?

De onderzoeksmaster biedt een uitgelezen kans om in jezelf te investeren, je te verdiepen in het ondernemingsgerichte privaatrecht en zowel onderzoeks- als praktijkervaring op te doen. Je ontvangt een opleiding op topniveau. De onderzoeksmaster leidt op voor een baan als promovendus of in de rechtspraktijk. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, met de onderzoeksmaster geef je jezelf een voorsprong bij het betreden van de arbeidsmarkt.

Arbeidsmarktperspectief

Deze onderzoeksmaster biedt je uitstekende baankansen. Na afronding van de onderzoeksmaster Onderneming & Recht ben je klaar voor een (onderzoeks)carrière binnen het ondernemingsgerichte privaatrecht. Je kunt aan de slag in het onderzoek, als promovendus. Maar je kunt je ook richten op een baan in de rechtspraktijk, bijvoorbeeld als advocaat, bedrijfsjurist of in de rechterlijke macht.

Radboud Career Service

Vind je het lastig om te bepalen waar je na je master aan de slag wilt? Radboud Career Service helpt je graag op weg. Ze begeleidt en ondersteunt studenten en net afgestudeerden bij de overstap naar de arbeidsmarkt. Je kunt er terecht voor onder andere loopbaanadvies, sollicitatietips en voor informatie over stages en vacatures.

Waarom doorstuderen na je master?

Wil je je kennis actualiseren en je blijven ontwikkelen, ook na je studie? Dan is een post-master wellicht iets voor jou. Radboud Academy biedt vele mogelijkheden om je een leven lang te ontwikkelen en begeleidt je er graag bij. 

Werken in de wetenschap?

Als je geïnteresseerd bent in een wetenschappelijke loopbaan, kun je solliciteren naar een promotieplek. Dat is een tijdelijke baan op aan een universiteit om onderzoek te doen en een proefschrift te schrijven. Veel promovendi (of PhD-studenten) verzorgen ook onderwijs binnen hun vakgebied.