Masteropleidingen

Resultaat 1 - 20 van 119 resultaten
 • Accounting and Control

  Doe de vaardigheden en kennis op om een professional te worden op het gebied van accountancy, controle, en financieel management en advies.

 • Adaptive Organisms

  In deze uitdagende, onderzoeksgerichte specialisatie word je expert in de fundamentele processen die betrokken zijn bij stressadaptatie van individuele organismen, zoals planten, micro-organismen en dieren.

 • Ancient and Medieval Mediterranean Worlds

  De master Ancient and Medieval Mediterranean Worlds biedt een unieke benadering door te kijken naar contacten en conflicten in de oudheid en de middeleeuwen, het Byzantijnse rijk, de islamitische wereld en West-Europa.

 • Anthropology and Development Studies

  Hoe ontstaan en groeien bottom-up initiatieven van mensen die streven naar rechtvaardigheid, politieke verandering of klimaatbewustzijn? Deze master vergroot je kennis en onderzoeksvaardigheden. Laten we samen bijdragen aan de maatschappij!

 • Art and Visual Culture (research)

  Of je je nu wilt specialiseren in studie van kunst, artefacten, advertenties, of sociale media, met de specialisatie Art and Visual Culture leer je grondig onderzoek te doen naar visuele cultuur.

 • Artificial Intelligence

  The Artificial Intelligence Master's programme at Radboud University has a distinctly cognitive focus where computational modelling is the central methodology used to understand naturally intelligent systems, build artificially intelligent systems...

  Specialisaties

 • Artificial Intelligence: Cognitive Computing

  AI biedt ons krachtige nieuwe manieren om de menselijke intelligentie te onderzoeken. Via machinelearningtechnieken en rekenmodellen komen we steeds meer over onszelf te weten. De wereld op zijn kop! Interesse? Dan is dit misschien iets voor jou.

 • Artificial Intelligence: Intelligent Technology

  Hoe kan technologie inspelen op maatschappelijke behoeften en waarden? Hoe kunnen AI-toepassingen de gezondheidszorg helpen? Intelligente en ethische technologieën zijn cruciaal voor de maatschappij van de toekomst.

 • Behavioural Science (research)

  Ben je gefascineerd door de complexiteit van menselijk gedrag? Wil je meer weten over emoties, drijfveren en het cognitieve aspect dat menselijk gedrag en onze besluitvorming aanstuurt? Dan is deze onderzoeksmaster misschien iets voor jou!

 • Biblical Exegesis

  In deze Engelstalige specialisatie van de masteropleiding over Theologie staat tekstuitleg van Bijbelse geschriften centraal. Als masterstudent bestudeer je kernconcepten in Bijbelse teksten met betrekking tot hun culturele en historische context.

 • Biology

  Wil je je specialiseren in stressadaptatie van organismen? Of in de dynamiek van ecosystemen, zodat je kunt bijdragen aan soortenbescherming en natuurherstel? Duik in milieumodellering, of bestudeer het snijvlak tussen biologische en medische (micro...

  Specialisaties

 • Biomedical Sciences

  Biomedische wetenschappen reikt van molecuul tot mens tot populatie, met als doel verbetering van gezondheid en welzijn. In de master Biomedical Sciences bepalen studenten hun eigen programma op basis van hun persoonlijke interesses.

 • Business Administration

  Ons programma in Business Administration is ontworpen om jou de vaardigheden bij te brengen om organisatiestrategieën en -structuren te ontwerpen en te implementeren met als doel sociale en economische waarde te creëren. De focus ligt op...

  Specialisaties

 • Business Analysis and Modelling

  Wil je formele methoden en modellen leren toepassen, met de focus op zowel de analytische als sociale aspecten van besluitvorming? Word een expert in het ontwikkelen van simulatiemodellen die waardevol zijn bij ontwerp en evaluatie van strategieën.

 • Business Law

  Door de toenemende globalisering is er een groeiende vraag naar internationale juristen. Met deze opleiding word je een expert op het snijvlak van internationaal, Europees en nationaal ondernemingsrecht.

 • Chemistry of Life

  In deze specialisatie richt je je op complexe moleculaire systemen in een biologische context. Je leert hoe cellen werken vanuit het perspectief van een scheikundige en wordt een expert in de chemie van alle biologisch relevante moleculen.

 • Cities, Water and Climate Change

  Lijkt het jou leuk om steden klimaatbestendig of klimaatneutraal te maken? Deze masterspecialisatie bereidt studenten voor op het werken op het snijvlak van stedenbouw, watermanagement en klimaatbeheer.

 • Cognitive Neuroscience (research)

  Wat gebeurt er in je hersenen wanneer je iets doet? Hoe functioneert deze fascinerende complexe 'microkosmos' van nog geen halve voetbal onder je hersenpan? Als deze vragen jouw interesse wekken, dan is deze master echt iets voor jou!

 • Communicatie- en Informatiewetenschappen

  In de master Communicatie- en Informatiewetenschappen doorgrond je de werking van communicatie door organisaties en bedrijven. Deze master heeft twee specialisaties, elk met een eigen invalshoek op professionele communicatie. Je kunt je toeleggen op...

  Specialisaties

 • Comparative Politics

  Focus op de politieke uitdagingen voor hedendaagse democratieën en andere bestuursvormen in een globaliserende wereld, zoals toenemende ongelijkheid, nieuwe eisen aan representatieve instituties en de druk van migratie en demografische veranderingen.