Collegegeld

Studiejaar 2024 - 2025

Wettelijk collegegeld
€ 2.530,00
Instellingscollegegeld EER
€ 13.718,00
Instellingscollegegeld niet-EER
€ 17.470,00

Als je een master gaat volgen moet je collegegeld betalen. Weet je niet of jij het wettelijk collegegeld of het instellingscollegegeld moet betalen? Bekijk hier welk tarief voor jou geldt. 

Studiebeurzen

Fulbright-Radboud Scholarships

De Fulbright Commission, gesponsord door de Radboud Universiteit, biedt beurzen aan voor getalenteerde Amerikaanse studenten om te studeren aan de Radboud Universiteit.

Indonesian Education Scholarship (BPI)

De Indonesian Education Scholarship (BPI) voor master- en PhD-opleidingen is een beurzenprogramma gefinancierd door de Indonesische overheid en wordt beheerd door LPDP om hoger onderwijs aan Indonesische of overzeese instellingen te financieren.

Nederlandse studiefinanciering

EU/EER studenten die een opleiding in Nederland willen volgen, kunnen soms in aanmerking komen voor studiefinanciering of een lening van de Nederlandse overheid.

Radboud Scholarship Programme

Het Radboud Scholarship Programme biedt getalenteerde, zeer gemotiveerde, niet-EER studenten met uitstekende studieresultaten de mogelijkheid om een beurs te krijgen voor een volledige Engelstalige masteropleiding aan de Radboud Universiteit.