Simone Knook

Portret Simone Knook
Het contact tussen studenten en docenten verloopt erg prettig en de docenten denken graag met je mee
Naam
Simone Knook
Opleiding
Pedagogische Wetenschappen
Land van vorige opleiding
Nederlandse
Startdatum studie
Vooropleiding
Pedagogische Wetenschappen, Radboud Universiteit

Simone Knook is een masterstudente Angst- en Stemmingsstoornissen.

Wat spreekt je aan in de master en waarom?

Het spreekt me aan dat de master meerdere specialisaties aanbiedt. Op deze manier kan je gerichter jezelf verder ontwikkelen binnen het werkveld, maar ook erachter komen wat het nou precies het beste bij je past.

Hoe ervaar je de sfeer binnen de opleiding?

Door de huidige situatie met het corona-virus heb ik helaas nog geen fysiek onderwijs gehad. De docenten doen echter enorm hun best om de online werkgroepen en colleges toch interactief te maken en interessant te houden. Het contact tussen studenten en docenten verloopt erg prettig en de docenten denken graag met je mee.

Wat vind je het meest uitdagend aan de masterspecialisatie?

Een master vraagt toch wel een iets meer proactieve denkwijze en houding van je dan de bachelor. Dit heeft gezorgd voor wat extra uitdaging.

Kun je iets vermelden over je stage of je scriptie?

Ik ga volgend jaar pas stage lopen. Ik heb ervoor gekozen om het wat rustiger aan te doen en twee jaar te doen over de master. Voor mijn scriptie zijn we met een klein groepje een kwalitatief onderzoek aan het uitvoeren. Dit is een groot verschil met de bachelor scriptie. Het is interessant om op deze manier andere vormen van onderzoek te leren kennen.