Waarom de studie Publiekrecht in Nijmegen?

• Opgedane kennis en vaardigheden worden toegepast in diverse onderzoeksprojecten, dat leidt tot veel diepgang én tot nieuwe inzichten.
  • De Master wordt zowel in Nijmegen als in Groningen gevolgd, waardoor je zowel een bul van de Rijksuniversiteit Groningen als van de Radboud Universiteit ontvangt.
  • Er wordt een aanstelling als student-assistent gegeven, waarmee (betaald) gewerkt kan worden aan een onderzoeksvoorstel voor een promotieplek, een onderzoeksproject en/of werkgroeponderwijs. Door die werkervaring kom je beter voorbereid op de arbeidsmarkt.
  • Na afronding van de onderzoeksmaster heb je zowel de mogelijkheid om in de advocatuur terecht te komen, als een academische carrière te starten door promovendus te worden.

Wil je meer weten over wat de Radboud Universiteit je te bieden heeft?

Waarom Radboud Universiteit