Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Studenten achter een laptop in de Refter op de Radboud Universiteit.

Master Online Voorlichting

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masteropleidingen in ons online platform. Meld je aan en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

 Students walk through the dentistry building of Radboud University.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Religie heeft een plaats binnen allerlei verschillende maatschappelijke verbanden en dat begrip ontwikkel je het beste binnen deze master.
Foto Senne Joustra
Senne Joustra Alumnus Het verhaal van Senne
Door de master Religie en Beleid werd mijn toekomstperspectief wat concreter.
Portretfoto Naida Djuheric
Naida Djuheric Alumnus Het verhaal van Naida
De stage geeft me de kans om mijn kennis in de praktijk te brengen en echt iets concreets te doen met hetgeen ik op de universiteit heb geleerd.
Portretfoto John van Harten
John van Harten Alumnus Het verhaal van John
Je komt erachter dat religie zoveel meer inhoudt dan alleen het boek, de Bijbel of de Koran, of hoe mensen leven, maar dat er structuren aanwezig zijn die voor de mens misschien nodig zijn, maar die ook vertaald kunnen worden naar de politiek of naar andere sectoren van het leven.
Portretfoto Jan Tanis
Jan Tanis Alumnus Het verhaal van Jan
Ik vond de diversiteit aan vakken super leuk. Je krijgt praktische vakken maar ook heel andere vakken waarvan je denkt dat heeft toch niks met de opleiding te maken maar die hebben er dan juist mee te maken.
Sarah Crkvenjas
Sarah Crkvenjas student Het verhaal van Sarah
Je leert een half jaar theorie in de collegebanken en vervolgens worden al die dingen die je hebt geleerd meegenomen naar je stage. Daarmee heb ik het idee dat wat je leert relevant is en een soort bagage is die je mee kan nemen naar je stage.
Marieke Landman
Marieke Landman Beleidsmedewerker Het verhaal van Marieke
Als afgestudeerde bachelor-theoloog zocht ik vorig jaar niet naar een master waar het perspectief op een baan een kerkelijke ambt was of naar een master waar slechts papers werden geschreven.
Portret Marcel van den Akker
Marcel van den Akker Alumnus Het verhaal van Marcel
Wat deze opleiding zo interessant maakt, is dat je de kennis die je hebt opgedaan over religies, overheden en recht, kan omzetten in praktische vaardigheden voor gemeenten en overheden.
Portret Rosanne de Vries
Rosanne de Vries Alumnus Het verhaal van Rosanne

Sociale Media

Volg onze faculteit op diverse sociale media: