Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Online platform (pre-)mastervideo's

Heb je de Master Open Dag of Radboud Master's Fair gemist, of wil je de belangrijkste informatie over onze (pre-)masteropleidingen nog een keer terugkijken? Bekijk dan de voorlichtingsvideo's in ons online platform.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Master Open Dag

Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en ben je op zoek naar een master of pre-master? Kom dan naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters.

Radboud Master's Fair

Studeer je aan de Radboud Universiteit en oriënteer jij je op een master? Ontdek op de Radboud Master's Fair welke nieuwe kennis je kunt opdoen en welke masters jij allemaal kunt volgen met jouw bachelor.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

Ik wilde een zinvol leven met meer betekenis en het heft in eigen handen nemen.
Stijn Krooshof
Stijn Krooshof Alumnus Het verhaal van Stijn
Ik hoopte bij te kunnen dragen aan het spiritueel welbevinden van mensen die steun of begeleiding nodig hebben van sociaal werkers.
Portret Dries de Moor
Dries de Moor Alumnus Het verhaal van Dries
Gevoelsmatig is het belangrijk dat er mensen met brede kennis van religies zijn. Hiermee kunnen wij als religiewetenschappers complexe situaties in de wereld met betrekking tot religies, beter duiden.
Portret Victor van Boxtel
Victor van Boxtel Alumnus Het verhaal van Victor