Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De master is een theoretische verdieping van taal-, spraak- en gehoorstoornissen en een uitbreiding van je kennis. Het is dus een mooie en waardevolle aanvulling op de opleiding logopedie.
Karlijn Spijker, studetn Taal- en Spraakpathologie
Karlijn Spijkers Student Het verhaal van Karlijn
De master combineert voor mij de twee dingen waar ik enorm van hou, namelijk bezig zijn met taal en mensen helpen.
Laura Ermers, Student Taal- en Spraakpathologie
Laura Ermers Student Het verhaal van Laura
Een scriptie schrijven blijft voor sommigen altijd een opgave, maar omdat je zelf de keuze hebt in een onderwerp, helpt dat wel om je motivatie meer te behouden.
Leonie Dangremond, student Taal- en Spraakpathologie
Leonie Dangremond Student Het verhaal van Leonie
Het meest uitdagende van deze master is denk ik dat er altijd wel voor iemand een onderwerp of vaardigheid is waar diegene nog geen ervaring mee heeft.
Portretfoto Iris van Schaik
Iris van Schaik Student Het verhaal van Iris

Ontdek de Faculteit der Letteren

De Faculteit der Letteren biedt 10 bachelor- en 12 masteropleidingen aan op het gebied van kunst, cultuur, geschiedenis, taal en communicatie. Ook zijn er twee onderzoeksinstituten: Centre for Language Studies (CLS) en Radboud Institute for Culture & History (RICH). In onderstaande video krijg je een tour door de faculteit.