Studieprogramma Taal- en Spraakpathologie

De masterspecialisatie Taal- en Spraakpathologie bestaat uit een semester met vakken en een semester waarin je voornamelijk aan je masterscriptie werkt. De vakken zijn gericht op het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek in de afstudeerfase, waarbij spraak- dan wel taal- of gehoorstoornissen centraal staan.

Onderwijsvormen

Studieprogramma

  • Cursussen

    Het studieprogramma van de master Taal- en Spraakpathologie bestaat uit 60 EC. Je volgt een aantal verplichte vakken voor in totaal 25 EC en hebt voor 15 EC vrije keuzeruimte. Dit kan je invullen met keuzevakken of eventueel een stage. Je sluit het programma af met een Masterscriptie (20 EC).

    Studieprogramma Cursussen

Studeren in het buitenland

Tijdens je master heb je de mogelijkheid om naar het buitenland te gaan voor studie, stage of scriptie. De meeste studenten zijn erg enthousiast over hun buitenlandervaring. Je leert vanuit een andere cultuur naar dingen kijken en ontmoet nieuwe mensen; het verrijkt je als persoon. Ook staat het mooi op je cv.

Kijk op de website van Radboud International voor informatiebijeenkomsten, inspiratie, kosten, beurzen, stageplaatsen en antwoorden op veelgestelde vragen. Van studentenervaringen tot visum.

Extra uitdaging

Wil je een extra uitdaging naast je bachelor? Vind je het interessant om vanuit verschillende hoeken van de wetenschap na te denken over maatschappelijke thema’s? Ontdek dan welke programma's Radboud Honours Academy je te bieden heeft.