Collegezaal in Collegezalencomplex
Collegezaal in Collegezalencomplex

Meer onderwijs en trainingen

Ontdek de mogelijkheden aan de Radboud Universiteit voor bij- en nascholing, taalcursussen, promoveren, buitenlandprogrammma's en al het ander onderwijs voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen.

Taaltrainingen

Voor iedereen die zichzelf verder wil professionaliseren door beter te communiceren, in elke taal, verzorgt Radboud in'to Languages taalcursussen in maar liefst 18 talen. 

Taaltrainingsaanbod

Uitwisselingsprogramma

Internationale uitwisselingsstudenten kunnen bij de Radboud Universiteit terecht voor meer dan 250 Engelstalige cursussen bij alle faculteiten.

Uitwisselingscursussen

Zomercursussen

Verbreed je kennis en volg gedurende de zomer een van de 50 Engelstalige cursussen over verschillende onderwerpen voor internationale studenten, bachelor- en masterstudenten, promovendi, postdocs en professionals!

Summer School aanbod

Onderwijs voor vluchtelingen

Vluchtelingstudenten kunnen gratis bachelorvakken volgen, ongeacht hun nationaliteit status. Vluchtelingstudenten met een status kunnen ook een maatwerktraject volgen waarin deficiënties weg worden gewerkt en je wordt voorbereid op een universitaire opleiding.

Aanbod voor vluchtelingen

Extra uitdaging naast je studie

Ben jij een student die graag nét een stap verder gaat? Vind je het interessant om vanuit verschillende hoeken van de wetenschap na te denken over actuele, maatschappelijke thema’s? Of wil je onderzoek doen binnen je eigen vakgebied? En wil je tijdens je studie het beste uit jezelf halen? Dan is de Radboud Honours Academy iets voor jou.

Honoursprogramma

Maak kennis met de universiteit tijdens je vwo

Maak tijdens de bovenbouw van de middelbare school al kennis met de universiteit. Verdiep je in allerlei verschillende disciplines tijdens de verschillende masterclasses en thematours. Ben je wel toe aan een extra uitdaging? Bekijk de plus- en talentenprogramma's speciaal voor vwo'ers.

Programma's voor leerlingen