Meer onderwijs en trainingen

Ontdek de mogelijkheden aan de Radboud Universiteit voor nascholing, trainingen, promoveren en al het ander onderwijs voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen.

Collegezaal in Collegezalencomplex

Hoe blijf jij je ontwikkelen?

Radboud Academy brengt al het bij- en nascholingsaanbod van de Radboud Universiteit voor je samen en helpt je graag verder.

Radboud Academy

Twee studenten in een onderwijszaal

Taal- en communicatietrainingen

Radboud in’to Languages verzorgt cursussen in 18 talen, communicatietrainingen, scholingstrajecten, vertaal- en redactiewerkzaamheden en geeft coaching en advies.

Radboud in'to Languages

Extra uitdaging naast je studie

Ben jij een student die graag nét een stap verder gaat? Vind je het interessant om vanuit verschillende hoeken van de wetenschap na te denken over actuele, maatschappelijke thema’s? Of wil je onderzoek doen binnen je eigen vakgebied? En wil je tijdens je studie het beste uit jezelf halen? Dan is de Radboud Honours Academy iets voor jou.

Radboud Honours Academy

De brug tussen voortgezet onderwijs en universiteit

Het Radboud Pre-University College (PUC) organiseert vakinhoudelijke nascholing voor docenten in het voortgezet onderwijs. We ontwikkelen lesmaterialen, leskisten, studiedagen en seminars op basis van nieuw wetenschappelijk onderzoek, om het voortgezet onderwijs beter te laten aansluiten op het wetenschappelijk onderwijs.

Radboud Pre-University College