Interdisciplinaire projecten 'Project Impact'

Komend jaar (2023–2024) kun je als deelnemer aan het honoursprogramma 'Project Impact' kiezen tussen zes verschillende interdisciplinaire projecten.

Aanbod 2023-2024

 • Digitale tools in de gezondheidszorg

  In dit project kijken we naar digitale tools die mensen gebruiken om de eigen gezondheid te meten. Hoe verhouden deze activiteiten zich tot het werk van de grote gezondheidszorginstellingen?

 • Foodie, ondernemer, vluchteling: ‘vluchtelingenrestaurants’ als samenkomstplaatsen

  Hoe functioneren vluchtelingenrestaurants als samenkomstplaats? Dit project neemt ons mee achter de schermen van Syrische vluchtelingenrestaurants in Nederland om de politieke, economische en sociale relaties te analyseren die dit animeren.

 • Hoger onderwijs voor iedereen

  In dit project ga je een advies geven hoe OCW haar principes voor inclusiviteit, diversiteit en gelijkwaardigheid in het onderwijs zou kunnen implementeren.

 • The challenge of the energy transition

  Als samenleving staan we voor enorme uitdagingen als het gaat om een leefbare toekomst voor volgende generaties. In dit project zal je een multilevel perspectief aannemen om de energietransitie aan te pakken.

 • The permanence of Russian migration

  Dit project streeft ernaar het fenomeen van Russische migratie beter te begrijpen.

 • Verborgen talenten bij jongeren met antisociaal gedrag

  In dit project ga je een instrument ontwikkelen om antisociale jongeren in Nederland te helpen hun talenten te ontdekken en te kunnen ontwikkelen.