Honoursstudenten overleggen met elkaar
Honoursstudenten overleggen met elkaar

Honours Academy tijdens je (pre-)master

Tijdens je (pre-)master aan de Radboud Universiteit kun je een honoursprogramma volgen: een extra uitdaging, een onvergetelijke ervaring en een mooie mogelijkheid om je nog beter voor te bereiden op je verdere loopbaan. Je kunt kiezen tussen twee programma's, maar het is ook mogelijk om beide programma's te doen.

Honoursstudenten overleggen met elkaar

Project Impact

Wil jij een significante bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken in een multidisciplinair team van gemotiveerde medestudenten? Dan is het interdisciplinaire honoursprogramma Project Impact een unieke kans! In kleine groepen met intensieve begeleiding bedenken jullie oplossingen voor actuele problemen zoals mentale gezondheid, de vitaliteit van de democratie of de leefbaarheid van onze planeet.

Meer over Project Impact

Honoursstudent in overleg met onderzoeksbegeleider

Beyond the Frontiers

Samenwerken met die ene geniale professor. Of meedraaien in die superinnovatieve vakgroep. Struinen in de bibliotheek waar alles ligt dat jij nodig hebt. Rondlopen op dezelfde plekken als de kunstenaar die jij bestudeert. Hoe gaaf zou het zijn om te kunnen dat te kunnen doen? Het Honoursprogramma Beyond the Frontiers biedt jou die kans. Minimaal tien weken leven en werken op de plek die jouw onderzoek verder brengt. En toegang tot al het andere aanbod van de Honours Academy.

Meer over Beyond the Frontiers

Contact

Heb je een vraag over Project Impact? Neem dan contact op met de programmaregisseur:

  • Casper Kirkels
    casper.kirkels [at] ru.nl (casper[dot]kirkels[at]ru[dot]nl)

Heb je een vraag over Beyond the Frontiers? Neem dan contact op met de programmaregisseur:

  • Esther Fluijt
    esther.fluijt [at] ru.nl (esther[dot]fluijt[at]ru[dot]nl)