Taaltrainingen

Resultaat 1 - 20 van 108 resultaten
 • Vrouw volgt online cursus via laptop

  Online training schrijven voor anderstaligen

  Je hebt al een goede beheersing van het Nederlands en schrijft veel voor studie, werk of hobby maar je merkt dat je teksten nog niet het gewenste effect hebben. Dan is deze cursus wat voor jou.

 • Vrouw praat tegen laptop tijdens online meeting

  Online training spreken voor anderstaligen

  Je hebt al een goede beheersing van het Nederlands en je kunt je in de meeste situaties in het alledaagse leven en op je werk goed redden. In minder voorspelbare en formele situaties merk je echter dat je moeite hebt om het juiste effect te bereiken.

  Startdata

  • 22 april 2024
  • 23 september 2024
 • Vrouw voor een Japans landschap

  Taalcursus Japans op weg naar A2

  Volg deze cursus Japans op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Japans kunt begrijpen.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans A2

  Bij deze A2 cursus ligt de nadruk op mondelinge communicatie. Uiteraard komen ook lees-, luister- en schrijfvaardigheid aan bod. Bovendien leer je meer over de Italiaanse cultuur.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans op weg naar A1

  De cursus Italiaans op weg naar A1 is de absolute beginnerscursus voor als je nog geen voorkennis van het Italiaans hebt. Je maakt kennis met de Italiaanse taal en cultuur en leert de basis om in het Italiaans te communiceren.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans A1

  De cursus Italiaans A1 is een beginnerscursus voor als je nog weinig tot geen voorkennis van het Italiaans hebt. Je maakt kennis met de Italiaanse taal en cultuur en leert de basis om in het Italiaans te communiceren.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans op weg naar A2

  Volg deze cursus Italiaans op weg naar A2 als je al eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Italiaans kunt begrijpen.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans op weg naar B1

  Volg deze cursus Italiaans op weg naar B1 als je eenvoudige woorden, zinnen en korte teksten in het Italiaans goed kunt begrijpen en je kennis naar een hoger niveau wil brengen.

 • Cursist voor een Italiaans plein

  Taalcursus Italiaans op weg naar B2

  Kun je al zonder veel moeite een gesprek in het Italiaans voeren, je mening formuleren en de grote lijnen van Italiaans teksten begrijpen? Volg dan de cursus Italiaans op weg naar B2. Deze cursus is een vervolg op de cursus Italiaans B1.

 • Foto van twee cursisten bij taalcursus Nederlands

  Intensieve zomercursus NT2 voor Duitse (aspirant-) studenten, promovendi en docenten

  Kom je uit Duitsland en begin je komende september aan de Radboud Universiteit of een andere Nederlandse universiteit als student, promovendus of medewerker? Onze intensieve zomercursus NT2 voor Duitstaligen stoomt je klaar voor een soepele start.

 • Man op het Rode plein in Rusland

  Zomercursus Russisch op weg naar A1

  Heb je nog geen kennis van het Russisch en wil je in één week een goede basis leggen? Volg dan deze zomercursus. Je maakt kennis met de Russische taal en cultuur en creëert een stevig fundament om effectief te kunnen communiceren in het Russisch.

 • Vrouw afgebeeld voor een Spaanse stad

  Zomercursus Spaans op weg naar A1

  Heb je nog geen kennis van het Spaans en wil je in één week een goede basis leggen? Volg dan deze zomercursus. Je maakt kennis met de Spaanse taal en cultuur en creëert een stevig fundament om effectief te kunnen communiceren in het Spaans.

 • Vrouw afgebeeld voor een Spaanse stad

  Zomercursus Spaans A1

  Heb jij al enige basiskennis van de Spaanse taal en wil je in één week niveau A1 behalen? Volg dan deze zomercursus Spaans en creëer een stevig fundament om effectief te kunnen communiceren in het Spaans.

 • Uitzicht over de gracht in Amsterdam

  Zomercursus Social Dutch I

  Wil jij graag in korte tijd de basis van het Nederlands leren? Dan is deze tweeweekse zomercursus Social Dutch I iets voor jou.

 • Uitzicht over de gracht in Amsterdam

  Zomercursus Social Dutch I voor Duitstaligen

  Is Duits je moedertaal en wil je graag in korte tijd Nederlands leren om te gebruiken in alledaagse situaties? Dan is deze tweeweekse zomercursus Social Dutch I voor moedertaalsprekers van het Duits wat je zoekt.

 • Uitzicht over de gracht in Amsterdam

  Intensieve zomercursus Social Dutch I

  Wil jij graag in korte tijd de basis van het Nederlands leren? Dan is deze intensieve zomercursus Social Dutch I iets voor jou.

 • Uitzicht over de gracht in Amsterdam

  Intensieve zomercursus Social Dutch II

  Ben je een expat en wil je graag Nederlands met je collega's spreken? Heb je Social Dutch I afgerond en zoek je een vervolgcursus? Dan is deze intensieve zomercursus Social Dutch II van één week iets voor jou.

 • Stilliggende boten in een Amsterdams kanaal

  Intensieve zomercursus Social Dutch II voor Duitstaligen

  Heb je Social Dutch I voor Duitstaligen afgerond en wil je graag verder met Nederlands leren? Of heb je al wat basiskennis Nederlands en wil je je kennis uitbreiden? Dan is onze cursus Social Dutch II voor Duitstaligen iets voor jou.

 • Stilliggende boten in een Amsterdams kanaal

  Intensieve zomercursus Social Dutch III

  Wil je Nederlands kunnen spreken met collega's of vrienden? Heb je Social Dutch II afgerond en wil je graag verder met Nederlands leren? Dan is onze intensieve zomercursus Social Dutch III iets voor jou.

 • Stilliggende boten in een Amsterdams kanaal

  Intensieve zomercursus Social Dutch IV

  Heb je Social Dutch III afgerond en wil je verder met Nederlands leren? Of spreek je al goed Nederlands in sociale situaties, maar wil je je taalvaardigheden verder ontwikkelen? Volg dan de intensieve zomercursus Social Dutch IV.