Betaalmogelijkheden zomercursussen

Houd er rekening mee dat je moet betalen om je aanmelding voor de Radboud Summer School cursus af te ronden. Je kunt op verschillende manieren betalen:

  1. Creditcard of iDEAL: AcceptEmail
  2. Overmaken op bankrekening
  3. Cursusgeld word betaald door een ander 

1. Creditcard of iDEAL: AcceptEmail

Nadat je bent toegelaten sturen we je een AcceptEmail. Met deze e-mail kun je je cursusgeld betalen. Je kunt betalen met creditcard of iDEAL.

Wat is AcceptEmail?

AcceptEmail is een eenvoudige manier om rekeningen per e-mail te betalen. Je ontvangt een AcceptEmail altijd rechtstreeks van de begunstigde, zodat duidelijk is wie de e-mail heeft gestuurd en aan wie je welk bedrag betaalt. Als je de kosten niet zelf betaalt, kun je de AcceptEmail doorsturen naar degene die dat wel doet.

Je bepaalt zelf wanneer je betaalt en de kleur van de betaalstatus laat zien of je hebt betaald of niet.

Afbeelding van mail kop bij betaling via AcceptEmail, status 'nog betalen'

Betaalstatus: nog te betalen

Een AcceptEmail die nog betaald moet worden is te herkennen aan de blauwe kop in de e-mail.

Als je geen afbeeldingen kunt zien, controleer dan de beveiligingsinstellingen van je e-mailprogramma. Het kan zijn dat je deze instellingen moet aanpassen zodat afbeeldingen automatisch worden getoond. Google heeft AcceptEmail aangewezen als Vertrouwde afzender. Dit betekent dat de meeste e-mailprogramma's automatisch alle afbeeldingen in de e-mail tonen.

Afbeelding van mail kop bij betaling via AcceptEmail, status 'betaald'

Betaalstatus: betaald

Nadat je hebt betaald, toont de AcceptEmail direct de nieuwe betaalstatus. Om dit te zien, open je de e-mail opnieuw of ververs je je inbox. Zo weet je altijd de actuele status van je betaling. Een AcceptEmail die is betaald is te herkennen aan de groene kop in de e-mail.

2. Overmaken op bankrekening

Als je geen creditcard hebt, kunnen we je onze bankgegevens sturen. Houd er rekening mee dat alle kosten voor het overmaken van de kosten door jou betaald moeten worden.

Selecteer in het aanmeldingsformulier Ik betaal online (iDEAL of creditcard) en vraag later onze bankgegevens op door een e-mail te sturen naar radboudsummerschool [at] ru.nl (radboudsummerschool[at]ru[dot]nl) met als onderwerp: "Betaling via bankoverschrijving [UW NAAM]".

3. Cursusgeld wordt betaald door iemand anders

Net als elke andere e-mail kun je een AcceptEmail doorsturen (met de huidige betaalstatus). Een AcceptEmail kan niet twee keer betaald worden. Als iemand de AcceptEmail betaalt, verandert de betaling in groen of "betaald", ook in doorgestuurde e-mails. Dit betekent dat iemand anders voor jou kan betalen (bijvoorbeeld je ouders, universiteit of werkgever).

Vragen of problemen?

Neem dan contact met ons op. Stuur een e-mail naar: radboudsummerschool [at] ru.nl (radboudsummerschool[at]ru[dot]nl).