Bereid je verblijf voor

Als je een zomercursus gaat volgen op onze campus in Nijmegen of op het Pivotpark in Oss moet je een aantal dingen regelen. Hier vind je alles wat je moet weten om je voor te bereiden op de Radboud Summer School in Nederland.

Checklist voor vertrek

Paklijst

  • een geldig paspoort (of een geldige identiteitskaart voor EU-burgers);
  • bewijs van verzekering (reisverzekering, ziektekostenverzekering, etc.);
  • als je van plan bent om elektronica mee te nemen, moet je misschien ook een omvormer (220V) meenemen;
  • Het weer in Nederland kan van dag tot dag verschillen. Neem naast zomerkleding ook iets warms mee. Sportkleding en een regenjas kunnen ook handig zijn.

Goed om te weten

De gemiddelde kosten voor levensonderhoud zijn ongeveer €100 tot €150 per week, maar het bedrag dat je uitgeeft hangt af van je levensstijl. Meer informatie over wonen in Nederland en de dagelijkse kosten van levensonderhoud vind je op de website van Study in Holland.

Accomodatie

Als je in een hostel, hotel of bed & breakfast in Nijmegen wilt verblijven, bieden we je graag een aantal suggesties. Vanwege andere evenementen kan de prijs van je hotel op bepaalde data duurder zijn. Als je minder wilt betalen voor je hotel, gebruik dan onze kortingscodes of bekijk onze suggesties buiten Nijmegen. Nederland is een klein land met een goede infrastructuur waardoor de reistijd beperkt is (zie reistijd per stad). Houd er rekening mee dat je deze accommodaties zelf moet boeken.

IT informatie

Informatie over alle IT-faciliteiten die je nodig hebt.

Reis informatie in Nederland

Informatie over reizen in Nederland.

Duurzaam reizen van en naar Nederland