Management, politics & law
Management, politics & law

Economie, Management en Organisatie

Bekijk het Radboud Summer School zomercursussen aanbod binnen de disciplines Economie, Bestuur en Organisatie

Cursussen

 • Starting your own business

  Start Je Eigen Bedrijf (RSS3.06)

  In deze cursus zul je: 1. Ontdekken of een carrière als ondernemer geschikt voor je is 2. Ontdek je eigen ondernemersvaardigheden, talent en ambitie 3. Creëer en verfijn een solide ondernemingsplan 4. Leer over verschillende methoden en tools

 • Panel Gegevens Analyse (RSS1.13)

  Panel Gegevens Analyse (RSS1.13)

  Deze cursus geeft een algemeen overzicht van de methoden die gebruikt worden om panelgegevens te analyseren. Er wordt speciale nadruk gelegd op causale gevolgtrekkingen, een primair doel van de sociale wetenschappen.

 • Omvangrijke Data: Inleiding tot Tekst Analyse (RSS2.07)

  Omvangrijke Data: Inleiding tot Tekst Analyse (RSS2.07)

  De cursus introduceert statistische modellen voor netwerkgegevens en andere gegevens met complexe afhankelijkheid tussen waarnemingen. Een reeks modellen wordt theoretisch besproken, in toepassingen en met behulp van R.

 • Inleiding in R (RSS2.09)

  Deze cursus leert je het beheersen van de basis van R en het importeren van gegevens tot geavanceerde vaardigheden in het opschonen, visualiseren en analyseren, deze cursus integreert theorie met praktische oefeningen.

 • Proces Opsporingsmethoden in de Praktijk (RSS2.12)

  Proces Opsporingsmethoden in de Praktijk (RSS2.12)

  Deze praktijkgerichte cursus is gericht op het versterken van je vaardigheid om process tracing methoden te gebruiken in je eigen onderzoek. De cursus is bedoeld voor mensen die actief bezig zijn met process tracing onderzoek.

 • Ruimtelijke Analyse voor Sociale Wetenschappen in R (RSS2.16)

  Ruimtelijke Analyse voor Sociale Wetenschappen in R (RSS2.16)

  De cursus verkent het dynamische snijvlak van ruimtelijke analyse en sociale wetenschappen met behulp van R. Je krijgt essentiële vaardigheden aangereikt om geografische gegevens te analyseren en sociale fenomenen in kaart te brengen.

Course list

Overzicht cursussen & disciplines

Cursusoverzicht
Overview per week

Overzicht per week

Cursusoverzicht