MethodsNet + RSS
MethodsNet + RSS

(Sociale) Onderzoeksmethoden

Radboud Summer School biedt deze zomer veel cursussen (Sociale) Onderzoeksmethoden aan.
Twee weken van Radboud Summer School (plus een pre-week met online cursussen) staan in het teken van Social Research Methods in samenwerking met MethodsNET & Nijmegen School of Management. Kies een cursus en besteed je zomer op een slimme manier!

Cursussen (3SRM)

De eerste twee weken (+ een online pre-week) van het totale vierweekse Radboud Summer School programma zijn een samenwerkingsevenement genaamd 3SRM. Het academische concept en programma van de 3SRM wordt ontworpen, gecoördineerd 'on the ground' en geëvalueerd door MethodsNET. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Radboud Universiteit, via de Nijmegen School of Management die het evenement organiseert in samenwerking met Radboud Summer School.

Een Methods Excellence Network (MethodsNET) evenement, georganiseerd door Nijmegen School of Management, Radboud Universiteit, Nederland.

De eerste twee weken(plus een online pre-week) van het totale vier weken durende Radboud Summer School programma zijn een samenwerkingsevenement genaamd 3SRM. Het academische concept en programma van de 3SRM wordt ontworpen, gecoördineerd 'on the ground' en geëvalueerd door MethodsNET. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de Radboud Universiteit, via de Nijmegen School of Management die het evenement organiseert in samenwerking met Radboud Summer School.

Lees meer over het evenement, de hoofdcursussen, korte cursussen, het ontwerpen van je pakket en nog veel meer.

Lees meer

Dit is onze zomerschool!

Wil je weten hoe jouw zomerschoolervaring eruit zal zien? Bekijk de 2023 aftermovie en word enthousiast.

Over MethodsNET

MethodsNET is een wereldwijd netwerk van methodenexperts in de sociale wetenschappen (breed gedefinieerd) die zich toeleggen op het bevorderen van toegankelijke methodenopleidingen van wereldklasse, zowel in hun eigen evenementen als via partners, methodologisch pluralisme en de noodzaak voor wetenschappers om de kernprincipes van verschillende benaderingen te begrijpen om communicatie en uitwisseling en methodologische uitmuntendheid en innovatie te vergemakkelijken, ondersteuning te bieden aan onderzoekers, evenals potentiële academische evenementen in de toekomst (conferenties en workshops).

Ga naar de MethodsNET website

Over de Faculteit der Managementwetenschappen


De Faculteit der Managementwetenschappen stelt studenten, instellingen, bedrijven, maatschappelijke actoren en overheden in staat hun rol te spelen in de transformatie naar een duurzame samenleving. Er studeren meer dan 5.000 studenten in hun uitdagende bachelor- en masteropleidingen. Met meer dan 500 academische en ondersteunende medewerkers bieden ze onderwijs en onderzoek met een significante impact op de samenleving op het gebied van 'sociale economie', 'veerkrachtige samenleving' en 'duurzaam milieu'.

Meer informatie over de faculteit

Course list

Overzicht cursussen & disciplines

Cursusoverzicht
Overview per week

Overzicht per week

Cursusoverzicht