Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Vervolgonderwijs interdisciplinair

Radboud Academy brengt al het vervolgonderwijs van de Radboud Universiteit voor je samen. Bovendien ontwikkelt Radboud Academy ook zelf interdisciplinaire onderwijsprogramma’s, samen met topwetenschappers van de Radboud Universiteit en experts uit de praktijk.

Aanbod voor The Curious

Ben je benieuwd wat bepaalde maatschappelijke kwesties voor jou persoonlijk betekenen? In onze For the Curious-cursussen geven experts van de Radboud Universiteit iedereen die nieuwsgierig is - the Curious - wetenschappelijke verdieping bij actuele thema’s in de vorm van toegankelijke colleges. Op een laagdrempelige manier wordt er steeds één thema vanuit verschillende invalshoeken belicht. Jong of oud, wel of niet gestudeerd; we proberen de kennis zo over te brengen dat het voor iedereen begrijpelijk en inspirerend is.

Aanbod voor professionals

Radboud Academy biedt ook interdisciplinaire onderwijsprogramma’s voor professionals. Samen met topwetenschappers van de Radboud Universiteit staan we stil de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarnaast geven we graag het woord aan experts uit de praktijk, om tevens de praktische kans te belichten.

Maatwerkcursussen en incompany trainingen

Ben jij op zoek naar een specifiek programma, en sluit ons huidige aanbod niet helemaal aan op je vraag? We bieden ook vervolgonderwijs aan op maat en op incompany basis.

Al het vervolgonderwijs

Radboud Academy geeft je per kennisdomein een overzicht van het vervolgonderwijs van de Radboud Universiteit.

Cursussen in de zomer

Een gevarieerd aanbod aan programma’s voor studenten, PhD’s en professionals die zich in de zomer willen blijven ontwikkelen.

Nieuw vervolgonderwijs

Laat je gegevens achter, dan houden we je per mail op de hoogte van het nieuwe aanbod.