Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Interdisciplinair vervolgonderwijs

Radboud Academy brengt al het vervolgonderwijs van de Radboud Universiteit voor je samen. Bovendien ontwikkelt Radboud Academy ook zelf interdisciplinaire onderwijsprogramma’s, samen met topwetenschappers van de Radboud Universiteit en experts uit de praktijk.

Aanbod voor breed geïnteresseerden

De For the Curious-cursussen vormen de open keuken van de wetenschap. Experts van de Radboud Universiteit geven je wetenschappelijke verdieping en achtergronden bij actuele maatschappelijke kwesties in de vorm van cursussen. Ben je benieuwd wat een bepaalde kwestie voor jou persoonlijk betekent? Op een interactieve manier wordt er steeds één thema vanuit verschillende invalshoeken belicht. De cursussen zijn toegankelijk voor een breed publiek.

cursussen_voor_breed_geinteresseerden_-_radboud_academy_1
Cursussen voor professionals - Radboud Academy

Aanbod voor professionals

Radboud Academy biedt ook interdisciplinaire onderwijsprogramma’s voor professionals. Samen met topwetenschappers van de Radboud Universiteit staan we stil de laatste wetenschappelijke inzichten. Daarnaast geven we graag het woord aan experts uit de praktijk, om tevens de praktische kans te belichten.

Binnenkort starten er enkele cursussen voor professionals:

Maatwerkcursussen en incompany trainingen

Ben jij op zoek naar een specifiek programma, en sluit ons huidige aanbod niet helemaal aan op je vraag? We bieden ook vervolgonderwijs aan op maat en op incompany basis.

Al het vervolgonderwijs van de Radboud Universiteit

Radboud Academy geeft je per kennisdomein een overzicht van het vervolgonderwijs van de Radboud Universiteit. Variërend in vorm, duur en prijs, zoals cursussen, trainingen, opleidingen, masterclasses en lezingen.

Nieuw vervolgonderwijs

Laat je gegevens achter, dan houden we je per mail op de hoogte van het nieuwe aanbod.