Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Eendaagse Masterclass Artificial Intelligence for Business

Met Artificial Intelligence (AI) kun je machines dingen laten doen die menselijke intelligentie vereisen. Grote organisaties benutten de kansen die AI biedt steeds meer. Hoe kan jouw bedrijf beter, innovatiever en aantrekkelijker voor klanten worden? En hoe kun je concreet en verantwoord met AI aan de slag? Deze eendaagse masterclass inspireert je hierbij.

Je kunt je nog niet inschrijven voor de masterclass Artificial Intelligence for Business. Je kunt je wel inschrijven voor het Houd me op de hoogte-formulier, zodat we je kunnen informeren over een eventuele volgende editie. Kijk voor het huidige aanbod in onze portal.

AI for business

Factsheet voor Professionals

Taal Nederlands
Planning Nog niet bekend
Duur Van 17:30 tot 21:00 uur
Kosten Volgt
Medewerkers en (oud)studenten van de Radboud Universiteit en het Radboudumc krijgen 10% korting. Lees hier meer over de financiering.
Locatie Op de campus van de Radboud Universiteit in Nijmegen

Hoe is het programma opgebouwd?

In deze masterclass nemen een AI professor van de Radboud Universiteit en een praktijkexpert je mee in de mogelijkheden van AI en inspireren voorbeelden uit de praktijk van andere MKB bedrijven je met concrete toepassingen.

Voor wie is deze masterclass relevant?

Deze masterclass is geschikt voor directeuren, managers en technische professionals van MKB bedrijven die zich in de start- of verkenningsfase van het werken met AI bevinden.

Heskens

Spreker prof. dr. Tom Heskes

Prof. dr. Tom Heskes doet onderzoek naar Artificial Intelligence, Machine Learning en Data Science. Hij maakt gebruik van kansrekening en statistiek om nieuwe Data Science methoden te ontwikkelen en beter te begrijpen. Daarnaast heeft hij als voormalig directeur en mede oprichter van spin-off bedrijven, uitgebreide ervaring met praktische toepassingen van Artificial Intelligence.

Wat zeggen onze cursisten?

Bekijk hier de video en ontdek wat onze cursisten zeggen over het vervolgonderwijs voor professionals van Radboud Academy.

Bekijk hier de actuele cursussen

Radboud Academy als opleidingspartner

In deze cursus verbindt Radboud Academy de laatste inzichten uit de wetenschap met de actuele vraagstukken uit de samenleving en uitdagingen uit je werkpraktijk. Onder begeleiding van topwetenschappers van de Radboud Universiteit breng je je eigen casuïstiek in en ontvang je concrete handvatten om beter te kunnen handelen. We kiezen bewust voor onderwijs in kleine groepen, zodat er ruimte is voor interactie, reflectie en uitwisseling met andere deelnemers. Zo helpen we jou, je organisatie en de samenleving verder ontwikkelen.

Vink1 Science-based kennis en skills    Vink1 Topwetenschappers en experts
Vink1 Praktische toepasbaarheid          Vink1 Waardevol certificaat
Vink1 Maatschappelijke impact            Vink1 Verschillende invalshoeken