Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Korting voor medewerkers en oud-studenten

Om je als oud-student of medewerker van de Radboud Universiteit en het Radboudumc te blijven stimuleren bij je ontwikkeling, krijg je per 1 januari 2023 10% korting op de bij- en nascholing van de Radboud Universiteit die opgenomen staat in de portal van Radboud Academy.

Voor wie geldt de korting:
- Oud-studenten van de Radboud Universiteit van het initiële onderwijs, dus iemand die zijn bachelor of master aan de RU heeft gedaan.
- Medewerkers van de Radboud Universiteit.
- Medewerkers van het Radboudumc.
- Leden van de PV van de Radboud Universiteit.

Wat zijn de voorwaarden:
- De 10% korting geldt op de bij- en nascholing van de Radboud Universiteit die opgenomen staat in de portal van Radboud Academy. 
- Bachelors, (post-, advanced of deeltijd) masters, beroepsopleidingen, big-opleidingen en maatwerktrajecten zijn uitgesloten.
- Er zit geen maximum bedrag aan de kortingsregeling gekoppeld.
- Je mag meerdere keren per jaar gebruik maken van de kortingsregeling.
 - De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingsregelingen of financiële voordelen.
- De korting is geldig vanaf 1 januari 2023.

Hoe maak je gebruik van de korting:
- Oud-studenten van de Radboud Universiteit van het initiële onderwijs kunnen gebruik maken van de korting door hun oude S-nummer door te geven tijdens het inschrijfproces van de betreffende cursus of training die na 1 januari 2023 start. Maar de korting kan ook verstrekt worden op basis van je naam en geboortedatum.
- Medewerkers van de Radboud Universiteit of het Radboudumc kunnen gebruik maken van de korting door hun U-nummer of Z-nummer door te geven tijdens het inschrijfproces van de betreffende cursus of training die na 1 januari 2023 start.  
- Leden van de PV van de Radboud Universiteit kunnen gebruik maken van de korting door hun (oude) U-nummer of (oude) Z-nummer door te geven tijdens het inschrijfproces van de betreffende cursus of training die na 1 januari 2023 start. Het (oude) U-nummer of (oude) Z-nummer is het PV-lidmaatschapsnummer dat op de pas van de PV staat.