Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Maatwerk en incompany trajecten

Radboud Academy brengt al het vervolgonderwijs van de Radboud Universiteit en het Radboudumc voor je samen. Dit onderwijs bieden we ook op maat en op incompany basis aan. We creëren een passend opleidingstraject gebaseerd op je behoeften. Op elke gewenste locatie en op de wijze die voor jouw collega's het beste uitkomt. Met onze inhoudelijke en didactische expertise vertalen we je organisatiedoelen naar een flexibel leertraject dat aansluit op de vraagstukken en uitdagingen van je team. Op die manier ontwikkelen we in co-creatie een leeromgeving met blijvende impact.

Eén aanspreekpunt

Radboud Academy werkt graag samen met jou aan nieuw en innovatief postacademisch onderwijsaanbod. We geloven in de kracht van co-creëren en werken daarom samen met een keur aan organisaties en bedrijven. Je hebt bij Radboud Academy een vast aanspreekpunt, die de schakel is tussen alle kennis en kunde binnen de verschillende disciplines en afdelingen van de Radboud Universiteit.

radboud_academy_incompanytraining_op_maat(2)

Uitgelicht: Starters in Gelderland

In samenwerking met Werken in Gelderland heeft Radboud Academy een opleidings-programma opgezet speciaal voor starters in het ruimtelijke domein.

Uitgelicht: Dialoogtraining voor gemeenteraadsleden

In samenwerking met de Gelderland Academie van de provincie Gelderland realiseerden we voor gemeenteraadsleden een training over de dialoog in het polariserende debat. Centraal daarin staat het voeren van betere gesprekken met burgers en maatschappelijke organisaties die vaak anders tegen een bepaald probleem of verschijnsel aankijken.

Uniek aan deze training is de focus op gesprekken uit de eigen werkpraktijk. Wat wordt er gezegd, hoe wordt daarop gereageerd en wat is daarvan dan weer het effect op het verdere verloop van het gesprek? Hoe kunnen we dit alles begrijpen en vooral: hoe kan het beter?

De training werd door deelnemers gemiddeld gewaardeerd met een 9:
Ik heb er veel van geleerd en eerlijk gezegd smaakt het naar meer’.

Gelderland Academie1

Voorbeelden van andere, succesvolle in-company trajecten:

  • Het jaarprogramma Starters in Gelderland - Ruimtelijke Ordening voor jonge bouwambtenaren i.s.m. de Provincie Gelderland en Werken in Gelderland.
  • Dialoogtrainingen voor Gemeenteraadsleden in de regio Gelderland i.s.m. de Gelderland Academie.
  • Het leertraject Verslavingszorg en Zelfzorg i.s.m. Jeugdbescherming Nederland.
  • Het leertraject Professionele Ontwikkeling voor Jonge Beleidsadviseurs i.s.m. Universiteiten van Nederland.

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een afspraak

Heb je vragen over of interesse in een maatwerktraject? Of een idee voor nieuw te ontwikkelen aanbod? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder.

mailicoon : radboudacademy@ru.nl
telefoonnummer : 024 - 36 12 677
bezoekadres : Huize Heyendael, Geert Grooteplein Noord 9, Nijmegen