Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Eline Kuijpers

Coördinator Radboud Summer School

“Stilzitten is niks voor mij. Ik ben continu op zoek naar nieuwe uitdagingen en nieuwe manieren om mijzelf te blijven prikkelen. Ik ben een doener, geen denker. Dit is dan ook de reden dat ik koos voor de opleiding International Hospitality Management, waar veel praktijk bij zat.

ElineKuijpers-RadboudAcademy_De vervolgkeuze na de studie heb ik altijd lastig gevonden. Er zijn zo veel dingen die ik leuk vind en er zijn zo veel dingen waar ik wel meer over zou willen leren. De keuze tussen doen en denken vind ik lastig en ik probeer dan ook een combinatie van deze twee te vinden in mijn werk. Alleen door mijzelf te blijven ontwikkelen en door goed uit te zoeken waar ik nou echt gelukkig van word, kom ik elke keer een stapje dichterbij. Ik ben er nog lang niet, maar ik word door de jaren heen wel wijzer over wat wel en niet bij mij past.

Bij de Radboud Summer School zit ik op dit moment in ieder geval helemaal op mijn plek en ben ik nog lang niet uitgeleerd. Hier kan ik doen en denken goed combineren. Het hele jaar kunnen we alles voorbereiden en in de zomer komt dan alles wat we hebben bedacht tot leven. Voor nu is het belangrijk dat ik mezelf blijf ontwikkelen: nieuwe dingen leren, nieuwe mensen ontmoeten en vooral mezelf blijven uitdagen vind ik de belangrijkste dingen in het leven.”