Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Sergio Carrera

Projectondersteuner Radboud Summer School

“Blijven leren en mezelf ontwikkelen vind ik erg belangrijk en doe ik graag. Dit zit al van jongs af aan in mij. Ik ben geboren in Mexico en op mijn 21ste ben ik van Mexico naar Spanje verhuisd, om zo ervaring op te doen met het wonen en werken in het buitenland. Deze ervaring heeft mij een stuk rijker gemaakt en kan ik iedereen aanraden.

Sergio-RadboudAcademy_

Nadat ik twee jaar in Spanje had gewoon, koos ik ervoor om te verhuizen naar Nederland, maar voordat ik hier definitief ging wonen heb ik eerst een opleiding Engels gevolgd in Dublin. Eenmaal in Nederland startte ik met het inburgeringstraject en ging ik de Nederlandse taal leren. Dat was in het begin zeker niet makkelijk. Elke dag leer ik nog en probeer ik mijn Nederlands te verbeteren.

Naast het leren van verschillende talen ben ik ook creatief. Dit komt terug in mijn passie voor video en fotografie. Ik heb inmiddels succesvol de opleiding tot videograaf afgerond en zo heb ik de afgelopen jaren als freelance videograaf gewerkt. Daarnaast ben ik ook met de opleiding fotografie aan de fotovakschool gestart.

Bij de Radboud Summer School ben ik recent begonnen in de rol van projectondersteuner. Ik help graag bij de ontwikkeling van onze studenten. Zelf kan ik ook nog volop leren in deze rol en ik kijk er naar uit om samen met het team iets moois neer te zetten, zodat we een waardevolle bijdrage leveren aan Radboud Academy, iets waar ik veel zin in heb!”