Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Erna Linssen

Marketing communicatie specialist

"Ik ben iemand die altijd overal kansen en mogelijkheden ziet. Ik denk in uitdagingen en niet in problemen. Ik pak dan ook graag (nieuwe) kansen aan, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Mezelf blijven ontwikkelen vind ik enorm belangrijk, omdat je op deze manier weer persoonlijke groei door kan maken. Zo heb ik recent nog een talentenanalyse gedaan. Het fijne aan deze analyse is dat er wordt gekeken waar jouw talenten liggen. De invalshoek is dus positief. Door goed helder te krijgen waar mijn talenten liggen, weet ik ook waar ik op ‘aan’ ga en wat mij energie geeft. Een van mijn talenten is veerkracht. In stressvolle en onverwachte situaties bekijk ik het al snel van een oplossingsgerichte en optimistische kant.

ErnaLinssen-RadboudAcademy_

Verder stak met kop en schouder er bovenuit dat ik heel servicegericht ben. Dit was voor mij een leuke bevestiging. Ik heb namelijk jaren in de hospitality gewerkt en ik vond het heerlijk om gasten in de watten te leggen. Nu ik me meer bewust ben van mijn talenten kan ik op zowel professioneel als persoonlijk vlak nog beter van betekenis zijn.

Verder spring ik ook graag in het diepe. Ik vind het heerlijk om op avontuur te gaan en niet te weten wat komen gaat. Een van mijn talenten is ook dat ik graag mijn grenzen verleg. Zo had ik twee jaar geleden bijvoorbeeld nooit gedacht dat ik ooit zou kunnen kickboksen, en is dit nu de sport die ik het allerliefste doe. Ik zit er zelfs over na te denken om dit jaar naar een (kick)boks-kamp te gaan in Spanje.

Wat de toekomst me precies brengt, dat weet ik niet. Maar wat ik wel zeker weet, is dat ik alle uitdagingen met open armen zal ontvangen en hierdoor mezelf zal blijven ontwikkelen."