Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Ilona Lukkassen

Managementassistent

“Persoonlijke ontwikkeling verloopt in fases: Wat had ik graag op 20-jarige leeftijd mijn opgedane kennis en ervaringen van nu gehad! Van een verlegen, teruggetrokken meisje ben ik intussen uitgegroeid tot een bewuste vrouw die durft te zeggen wat ze nodig heeft.

IlonaLukkassen-RadboudAcademyDit heeft alles te maken met persoonlijke groei. Uitdagingen niet uit de weg gaan, maar zoeken naar oplossingen en hulp durven vragen als dit nodig is. Weten wie je bent, trainingen volgen die je verder helpen. Zelf heb ik hiervoor een mindfullness training en een hooggevoeligheid training gevolgd. Alles begint met een stabiele basis.

Mijn assessment training van vorig jaar heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe baan waarin ik mij verder kan ontwikkelen. Bij Radboud Academy zit ik als Managementassistent op de juiste plaats. Hier kan ik meer uit mijn kwaliteiten halen en mijn persoonlijke groei versnellen. Want onlosmakelijk verbonden met persoonlijke groei, is een omgeving waarin je jezelf mag en kunt ontwikkelen. Van fouten kun je leren, open communicatie en eerlijke feedback horen hier ook bij.

Om jezelf vakinhoudelijk te kunnen ontwikkelen heb je een bepaalde nieuwsgierigheid nodig. Je kunt jezelf afvragen: ‘Waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe?’ en ‘Wat heb ik nodig om verder te komen?’”