Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Pleun Huigens

Student-ondersteuner marketing en communicatie Radboud Academy

“Soms moet je het gewoon dóén: een sprong in het diepe maken en kijken waar je terecht komt. Als student is blijven leren op dit moment nog vanzelfsprekend. Hoewel de universiteit mij prikkelt om door te blijven leren, is dit zeker niet de enige omgeving waar ik mezelf blijf uitdagen en ontwikkelen.

PleunHuigens-RadboudAcademyIk blijf bewust bezig met het stellen van nieuwe sportieve en/of persoonlijke doelen, waardoor ik mezelf uit mijn comfortzone probeer te halen en open wil blijven staan voor nieuwe uitdagingen. Op dit moment ben ik uit mijn comfortzone gestapt en heb ik een jaar pauze genomen van mijn studie om andere dingen te leren. Zo zit ik nu voor drie maanden in Costa Rica om mijn Spaans naar een hoger niveau te tillen en maak ik kennis met een totaal andere cultuur. Daarnaast neem ik wekelijks surflessen om aan het einde van deze reis de grootste golven mee te kunnen pakken.

Wat ik precies ga doen na het afronden van mijn master weet ik nog niet, maar zowel op academisch als op persoonlijk gebied ben ik nog lang niet uitgeleerd. Er zijn nog genoeg uitdagingen om aan te gaan!”