Radboud Universiteit
Zoek in de site...

Vervolgonderwijs voor HR-professionals

Goed werkgeverschap is belangrijker dan ooit tevoren en reikt veel dan werknemers en organisaties alleen. Voor HR-professionals ligt daar een belangrijke rol weggelegd. Loop jij aan tegen vraagstukken met betrekking tot duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, werving en selectie, werkbeleving of employer branding? Speciaal voor hogeropgeleiden die zich professioneel en persoonlijk willen ontwikkelen op het gebied van human resources biedt Radboud Academy een overzicht van het vervolgonderwijs op dit thema.

RU_logo_Radboud-Academy_RGB

Man onderwijs - betaald3

Cursussen

Masterclasses

Maatwerkcursussen en incompany trainingen

Ben jij op zoek naar een specifiek programma gericht op human resources, maar sluit ons aanbod niet helemaal aan op je vraag? Radboud Academy biedt ook vervolgonderwijs aan op maat en op incompany basis. Met onze inhoudelijke en didactische expertise op het gebied van personeelsbeleid vertalen we je doelen naar een flexibel leertraject dat aansluit op de HR-vraagstukken van je organisatie.

image0

Over Radboud Academy

Radboud Academy brengt al het vervolgonderwijs van de Radboud Universiteit voor je samen. Jaarlijks zijn dit ruim 750 cursussen, trainingen en lezingen. Samen met onze toonaangevende experts verbinden we de laatste inzichten uit de wetenschap met de actuele vraagstukken uit je werkpraktijk en de uitdagingen uit de samenleving.