Professionals tijdens netwerkborrel
Professionals tijdens netwerkborrel

Onderwijs voor professionals

Wil je je verdiepen in je vakgebied? Je kennis en je vaardigheden verbreden? Bekijk de cursussen, trainingen en opleidingen die we aanbieden in de diverse vakgebieden, variërend in vorm, duur en prijs.

Kies je interessegebied

Communicatie en taal

Ben je op zoek naar een taalcursus? Ons talencentrum verzorgt talencursussen in 18 talen. Ook kun je terecht voor communicatietrainingen, scholingstrajecten, vertaal- en redactiewerkzaamheden, coaching en advies op het gebied van communicatie en taal. 

Naar het aanbod

Gedrag en sociaal

Voor (internationale) professionals werkzaam in de zorg, het onderwijs of bij maatschappelijk betrokken organisaties bieden we vanuit ons opleidingscentrum bij Sociale Wetenschap ‘blended’ (BIG-)beroepsopleidingen, bij- en nascholing.

Naar het aanbod

Rechtsgeleerdheid

Voor praktijkjuristen verzorgt ons opleidingscentrum bij Rechten onderwijs, webinars en symposia. Onze docenten nodigen je uit om door te vragen tot de kern en de essentie achter de juridische actualiteit te doorgronden. Dat leidt tot meer inzicht en een frisse blik.

naar het aanbod

Management

Wil jij je kennis over organisaties en organisatieverandering ontwikkelen vanuit een brede mindset en maatschappelijk bewustzijn? Ons opleidingscentrum bij Management biedt opleidingen voor professionals op leidende inzichten uit de managementwetenschappen.

Naar het aanbod

Gezondheidszorg

Voor artsen tot onderzoekers en van paramedici tot verpleegkundigen is er ons opleidingscentrum bij het Radboudumc. Hier kun je terecht voor een uitgebreid opleidingsaanbod voor iedereen die werkzaam is in de zorg.
Ons onderzoekscentrum bij het Radboudumc biedt nascholingen op gebied van gezondheidszorgonderzoek, ethiek, betaalbaarheid en kwaliteit van zorg.
En voor bij- en nascholing voor tandartsen, orthodontisten, kaakchirurgen, mondhygiënisten en assisterenden kun je terecht bij ons opleidingcentrum bij Tandheelkunde.

Naar het aanbod

Onderwijs

Wil jij je als docent of schoolleider blijven ontwikkelen? Bij ons opleidingscentrum voor docenten word je opgeleid tot een academisch, creatief en ondernemende docent aan de hand van workshops, masterclasses en maatwerktrajecten. 

Ons Pre-University College organiseert vakinhoudelijke nascholing voor docenten in het voortgezet onderwijs en ontwikkelt lesmaterialen, studiedagen en seminars op basis van wetenschappelijk onderzoek, om zo voortgezet onderwijs op wetenschappelijk onderwijs aan te laten sluiten. 

Naar het aanbod

Duurzaamheid

Zet jij je al in voor een duurzame en veerkrachtige toekomst? Wij geven je de tools om bij te dragen aan de duurzaamheidstransitie. Neem deel aan een van onze programma’s en wees van betekenis!

Naar het aanbod

Diversiteit en inclusie

Het toepassen van Diversiteit, Equiteit en Inclusie (DEI) is van cruciaal belang in onze diverse samenleving. Leer hoe je met met dit thema om kunt gaan; op de werkplek en daarbuiten. 

Neem contact op

Combinatie van vakgebieden

Ons overkoepelende Leven Lang Ontwikkelen-opleidingscentrum is de verbindende schakel tussen diverse interessegebieden. In samenwerking met topwetenschappers en experts uit de praktijk ontwikkelen we onderwijsprogramma's (op maat) vanuit verschillende invalshoeken. 

Naar het aanbod

Overig aanbod

Ons opleidingscentrum voor Mindfulness biedt trainingen voor patiënten en algemeen publiek. Ook kun je er een postacademische opleiding tot mindfulnesstrainer volgen. Daarnaast hebben we nog een kenniscentrum over retorica en overtuiging en een onderzoekscentrum voor mystiek en spiritualiteit waar we onderwijs verzorgen.