Aanbod onderwijs voor professionals

Resultaat 1 - 7 van 7 resultaten

Bioinformatica (voor docenten)

Ontdek de kracht van bioinformatica in onze masterclass voor vo-docenten! Verken het lesmateriaal van het PUC of Science en integreet deze in je curriculum.

Netwerkbijeenkomst Natuurkunde

Netwerkbijeenkomst voor natuurkundedocenten: een unieke kans om kennis te delen, ideeën uit te wisselen en het natuurkunde-onderwijs te versterken.

Docentendag Wiskunde: Wiskundedialoog

Jaarlijks verwelkomen we boeiende sprekers die hun expertise en inzichten willen delen aan vo-docenten wiskunde. Met drie workshoprondes bieden we diverse thema's binnen het eerste- en tweedegraads gebied aan.

Academische taalvaardigheid op het vwo

Als docent voor vwo-leerlingen, kun je voorbereidend werk verrichten voor een vlotte start op de universiteit. Ontdek in deze masterclass de diagnostische taaltoets en leer hoe je scholieren begeleidt om hun academische taalvaardigheid te verbeteren.

Netwerkbijeenkomst Biologie: Corona - Afweer & Immuniteit

Netwerkbijeenkomst Biologie: Corona - Afweer en Immuniteit

Origami

Origami: Stiekem schuilt er ook veel wiskunde achter het vouwen van deze papiertjes. Leer erover tijdens de masterclass Origami voor vwo-leerlingen en -docenten.

Radboud Geschiedenis Nascholingsconferentie

Op vrijdag 11 oktober 2024 vindt de Radboud Geschiedenis Nascholingsconferentie plaats. Binnenkort vind je hier meer informatie over de conferentie.