Pre-masteropleidingen

Resultaat 1 - 20 van 56 resultaten
 • Pre-master Ancient and Medieval Mediterranean Worlds

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Ancient and Medieval Mediterranean Worlds, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma.

 • Pre-master Anthropology and Development Studies

  Heb jij een hbo of wo-opleiding afgerond en wil je starten met de master Anthropology and Development Studies (ADS)? Volg dan eerst de pre-master die jou toegang geeft tot de master.

 • Pre-master Artificial Intelligence: Cognitive Computing

  Als je niet voldoet aan de toelatingseisen voor de AI-masterspecialisatie Cognitive Computing, kom je mogelijk in aanmerking voor het AI-pre-masterprogramma in Cognitive Computing.

 • Pre-master Artificial Intelligence: Intelligent Technology

  Als je niet voldoet aan de toelatingseisen voor de AI-masterspecialisatie Intelligent Technology, kom je mogelijk in aanmerking voor het AI-pre-masterprogramma in Intelligent Technology.

 • Pre-master Bestuurskunde

  In sommige gevallen, wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de Masteropleiding Bestuurskunde, kun je je inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-master programma geeft directe toegang.

 • Pre-master Biology

  Deze pre-master bereidt je voor op de master Biology. De inhoud en duur van deze pre-master worden per individuele student bepaald en opgebouwd.

 • Pre-master Biomedical Sciences

  Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je misschien in aanmerking voor een pre-master. Na succesvolle afronding kun je doorstromen naar de masteropleiding Biomedical Sciences.

 • Pre-master Business Administration

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Business Administration, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-masterprogramma geeft directe toegang.

 • Pre-master Communicatie en Beïnvloeding

  Als je niet direct mag instromen in de masterspecialisatie Communicatie en Beïnvloeding, kom je wellicht in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van communicatie en beïnvloeding.

 • Pre-master Communicatiewetenschap

  Wil je de masteropleiding Communicatiewetenschap volgen aan de Radboud Universiteit, maar voldoe je niet aan de toelatingseisen? Door middel van een pre-master of minor kun je toegang krijgen tot de master.

 • Pre-master Computing Science

  Dit pre-masterprogramma is bedoeld om de kloof tussen je vooropleiding en je master in Computing Science te overbruggen en bereidt je voor op een specialisatie in Software Science, Data Science of Cyber Security.

 • Pre-master Creative Industries

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Creative Industries, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Creative Industries.

 • Pre-master Curriculumontwikkeling voor Primair Onderwijs

  Heb jij een hbo-bachelor van de pabo afgerond en wil je starten met de masteropleiding Curriculumontwikkeling voor Primair Onderwijs? Dan volg je eerst de pre-master die je voorbereidt en toegang geeft tot deze master.

 • Pre-master Economics

  In sommige gevallen, wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Economics, kun je je inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-masterprogramma geeft directe toegang.

 • Pre-master Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen: Aardrijkskunde

  Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. Na succesvolle afronding van je pre-master ontvang je een pre-mastercertificaat dat geldt als toelatingsbewijs tot de master.

 • Pre-master Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen: Maatschappijwetenschappen

  Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. Na succesvolle afronding van je pre-master ontvang je een pre-mastercertificaat dat geldt als toelatingsbewijs tot de master.

 • Pre-master Environment and Society Studies

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Environment and Society Studies, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma.

 • Pre-master Filosofie

  Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master Filosofie.

 • Pre-master Fiscaal Recht

  Hbo-diploma rechten op zak, maar wil je jouw kennis van het belastingrecht verder verdiepen? Wil je hierna een universitair masterdiploma halen en aan de slag als fiscalist? Dan is een pre-master misschien wat voor jou!

 • Pre-master Geschiedenis en Actualiteit

  Kun je niet direct instromen in de master Geschiedenis en Actualiteit? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Geschiedenis en Actualiteit maak je kennis met de basis van de geschiedenis.