Pre-masteropleidingen

Resultaat 1 - 20 van 21 resultaten
 • Pre-master Ancient and Medieval Mediterranean Worlds

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Ancient and Medieval Mediterranean Worlds, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma.

 • Pre-master Communicatie en Beïnvloeding

  Kun je niet direct instromen in de master Communicatie en Beïnvloeding? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Communicatie en Beïnvloeding maak je kennis met de wereld van communicatie en media.

 • Pre-master Creative Industries

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Creative Industries, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Creative Industries.

 • Pre-master Geschiedenis

  Kun je niet direct instromen in de master Geschiedenis? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Geschiedenis maak je kennis met de basis van de geschiedenis.

 • Pre-master Global Communication and Diversity

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Global Communication and Diversity.

 • Pre-master Klassieke Cultuur

  Kun je niet direct instromen in de master Klassieke Cultuur? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Klassieke Cultuur maak je kennis met de klassieke wereld.

 • Pre-master Kunstbeleid en Kunstbedrijf

  Kun je niet direct instromen in de master Kunstbeleid en Kunstbedrijf? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Kunstbeleid en Kunstbedrijf maak je kennis met de wereld van beleid en mecenaat.

 • Pre-master Kunstgeschiedenis

  Kun je niet direct instromen in de master Kunstgeschiedenis? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Kunstgeschiedenis maak je kennis met de wereld van de kunstgeschiedenis.

 • Pre-master Language Variation and Multilingualism

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit Nederlandstalige programma maak je kennis met de wereld van Language Variation and Multilingualism.

 • Pre-master Letterkunde

  Kun je niet direct instromen in de master Letterkunde? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Letterkunde maak je kennis met taal en literatuur.

 • Pre-master Nederland-Duitsland-Studies

  Kun je niet direct instromen in de master Nederland-Duitsland-Studies? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Nederland-Duitsland-Studies maak je kennis met de wereld van Nederlands-Duitse betrekkingen.

 • Pre-master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert

  Kun je niet direct instromen in de master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert leer je meer over de Nederlandse taal.

 • Pre-master Taal- en Spraakpathologie

  Kun je niet direct instromen in de master Taal- en Spraakpathologie? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Taal- en Spraakpathologie doe je basiskennis op voor de master Taal- en Spraakpathologie.

 • Pre-master Tourism and Culture

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Tourism & Culture, kom je mogelijk in aanmerking voor onze pre-master. Je maakt kennis met cultuurwetenschappelijke theorieën en schrijft een scriptie over toerisme.

 • Pre-master Transatlantic Studies: History, Culture and Politics

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Transatlantic Studies, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Transatlantic Studies.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Duits

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Duits? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Duits om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Engels

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Engels? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Engels om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Frans

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Frans? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Frans om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Geschiedenis

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Geschiedenis? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van de geschiedenis om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Nederlands

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Nederlands? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Nederlands om je voor te bereiden op het onderwijs.