Pre-masteropleidingen

Resultaat 1 - 9 van 9 resultaten
 • Pre-master Bestuurskunde

  In sommige gevallen, wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de Masteropleiding Bestuurskunde, kun je je inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-master programma geeft directe toegang.

 • Pre-master Business Administration

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Economics, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-masterprogramma geeft directe toegang.

 • Pre-master Economics

  In sommige gevallen, wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Economics, kun je je inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-masterprogramma geeft directe toegang.

 • Pre-master Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen: Aardrijkskunde

  Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. Na succesvolle afronding van je pre-master ontvang je een pre-mastercertificaat dat geldt als toelatingsbewijs tot de master.

 • Pre-master Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen: Maatschappijwetenschappen

  Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. Na succesvolle afronding van je pre-master ontvang je een pre-mastercertificaat dat geldt als toelatingsbewijs tot de master.

 • Pre-master Environment and Society Studies

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Environment and Society Studies, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma.

 • Pre-master Human Geography

  When your education background does not grant you direct admission to the Master's programme in Human Geography, you can, in some cases enrol in a pre-Master's programme. Finishing a pre-master's grants direct access to the Master’s programme.

 • Pre-master Political Science

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Political Science, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-masterprogramma geeft directe toegang.

 • Pre-master Spatial Planning

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Spatial Planning, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma.