Pre-masteropleidingen

Resultaat 1 - 14 van 14 resultaten
 • Pre-master Ancient and Medieval Mediterranean Worlds

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Ancient and Medieval Mediterranean Worlds, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma.

 • Pre-master Anthropology and Development Studies

  Heb jij een hbo of wo-opleiding afgerond en wil je starten met de master Anthropology and Development Studies (ADS)? Volg dan eerst de pre-master die jou toegang geeft tot de master.

 • Pre-master Artificial Intelligence: Cognitive Computing

  Als je niet voldoet aan de toelatingseisen voor de AI-masterspecialisatie Cognitive Computing, kom je mogelijk in aanmerking voor het AI-pre-masterprogramma in Cognitive Computing.

 • Pre-master Artificial Intelligence: Intelligent Technology

  Als je niet voldoet aan de toelatingseisen voor de AI-masterspecialisatie Intelligent Technology, kom je mogelijk in aanmerking voor het AI-pre-masterprogramma in Intelligent Technology.

 • Pre-master Creative Industries

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Creative Industries, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Creative Industries.

 • Pre-master Geschiedenis

  Kun je niet direct instromen in de master Geschiedenis? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Geschiedenis maak je kennis met de basis van de geschiedenis.

 • Pre-master Klassieke Cultuur

  Kun je niet direct instromen in de master Klassieke Cultuur? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Klassieke Cultuur maak je kennis met de klassieke wereld.

 • Pre-master Kunstbeleid en Kunstbedrijf

  Kun je niet direct instromen in de master Kunstbeleid en Kunstbedrijf? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Kunstbeleid en Kunstbedrijf maak je kennis met de wereld van beleid en mecenaat.

 • Pre-master Kunstgeschiedenis

  Kun je niet direct instromen in de master Kunstgeschiedenis? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Kunstgeschiedenis maak je kennis met de wereld van de kunstgeschiedenis.

 • Pre-master Onderwijswetenschappen

  Heb jij een hbo-bachelordiploma of een wo-bachelordiploma behaald en wil je starten met de master Onderwijswetenschappen? Dan volg je eerst de pre-master die je voorbereidt en toegang geeft tot de master Onderwijswetenschappen

 • Pre-master Pedagogische Wetenschappen

  Heb jij een hbo-bachelordiploma of een wo-bachelordiploma behaald en wil je starten met de master Pedagogische Wetenschappen? Dan volg je eerst de pre-master die je voorbereidt en toegang geeft tot de master Pedagogische Wetenschappen.

 • Pre-master Sociologie

  Wil je de masteropleiding Sociologie volgen aan de Radboud Universiteit, maar voldoe je nog niet aan de toelatingseisen? De pre-master Sociologie bereidt je voor!

 • Pre-master Tourism and Culture

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Tourism & Culture, kom je mogelijk in aanmerking voor onze pre-master. Je maakt kennis met cultuurwetenschappelijke theorieën en schrijft een scriptie over toerisme.

 • Pre-master Transatlantic Studies: History, Culture and Politics

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Transatlantic Studies, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Transatlantic Studies.