Pre-masteropleidingen

Resultaat 1 - 14 van 14 resultaten
 • Pre-master Global Communication and Diversity

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Global Communication and Diversity.

 • Pre-master Islam, Politiek en Samenleving

  De pre-master bereidt je voor op de Master Islam, politiek en samenleving. Je volgt inleidende vakken over de religies, vakken over tekstlezingen van de heilige boeken en je volgt verdiepende vakken over de islam en het Midden-Oosten.

 • Pre-master Language Variation and Multilingualism

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit Nederlandstalige programma maak je kennis met de wereld van Language Variation and Multilingualism.

 • Pre-master Letterkunde

  Kun je niet direct instromen in de master Letterkunde? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Letterkunde maak je kennis met taal en literatuur.

 • Pre-master Nederland-Duitsland-Studies

  Kun je niet direct instromen in de master Nederland-Duitsland-Studies? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Nederland-Duitsland-Studies maak je kennis met de wereld van Nederlands-Duitse betrekkingen.

 • Pre-master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert

  Kun je niet direct instromen in de master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert leer je meer over de Nederlandse taal.

 • Pre-master Religiewetenschappen

  Kun je niet direct instromen in een master Religiewetenschappen? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Religiewetenschappen maak je kennis met de wereldreligies.

 • Pre-master Taal- en Spraakpathologie

  Kun je niet direct instromen in de master Taal- en Spraakpathologie? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Taal- en Spraakpathologie doe je basiskennis op voor de master Taal- en Spraakpathologie.

 • Pre-master Transatlantic Studies: History, Culture and Politics

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Transatlantic Studies, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Transatlantic Studies.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Duits

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Duits? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Duits om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Engels

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Engels? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Engels om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Frans

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Frans? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Frans om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Nederlands

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Nederlands? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Nederlands om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Spaans

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Spaans? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Spaans om je voor te bereiden op het onderwijs.