Pre-masteropleidingen

Resultaat 1 - 9 van 9 resultaten
 • Pre-master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert

  Kun je niet direct instromen in de master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert leer je meer over de Nederlandse taal.

 • Pre-master Onderwijswetenschappen

  Heb jij een hbo-bachelordiploma of een wo-bachelordiploma behaald en wil je starten met de master Onderwijswetenschappen? Dan volg je eerst de pre-master die je voorbereidt en toegang geeft tot de master Onderwijswetenschappen

 • Pre-master Pedagogische Wetenschappen

  Heb jij een hbo-bachelordiploma of een wo-bachelordiploma behaald en wil je starten met de master Pedagogische Wetenschappen? Dan volg je eerst de pre-master die je voorbereidt en toegang geeft tot de master Pedagogische Wetenschappen.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Duits

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Duits? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Duits om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Engels

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Engels? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Engels om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Frans

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Frans? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Frans om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Geschiedenis

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Geschiedenis? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van de geschiedenis om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Nederlands

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Nederlands? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Nederlands om je voor te bereiden op het onderwijs.

 • Pre-master Tweejarige Educatieve Master Spaans

  Kun je niet direct instromen in de Tweejarige Educatieve Master Spaans? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master maak je kennis met de basis van het Spaans om je voor te bereiden op het onderwijs.