Pre-masteropleidingen

Resultaat 1 - 20 van 31 resultaten
 • Pre-master Anthropology and Development Studies

  Heb jij een hbo of wo-opleiding afgerond en wil je starten met de master Anthropology and Development Studies (ADS)? Volg dan eerst de pre-master die jou toegang geeft tot de master.

 • Pre-master Bestuurskunde

  In sommige gevallen, wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de Masteropleiding Bestuurskunde, kun je je inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-master programma geeft directe toegang.

 • Pre-master Biomedical Sciences

  Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je misschien in aanmerking voor een pre-master. Na succesvolle afronding kun je doorstromen naar de masteropleiding Biomedical Sciences.

 • Pre-master Communicatie en Beïnvloeding

  Kun je niet direct instromen in de master Communicatie en Beïnvloeding? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Communicatie en Beïnvloeding maak je kennis met de wereld van communicatie en media.

 • Pre-master Communicatiewetenschap

  Wil je de masteropleiding Communicatiewetenschap volgen aan de Radboud Universiteit, maar voldoe je niet aan de toelatingseisen? Door middel van een pre-master of minor kun je toegang krijgen tot de master.

 • Pre-master Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen: Aardrijkskunde

  Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. Na succesvolle afronding van je pre-master ontvang je een pre-mastercertificaat dat geldt als toelatingsbewijs tot de master.

 • Pre-master Educatie in de Mens- en Maatschappijwetenschappen: Maatschappijwetenschappen

  Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. Na succesvolle afronding van je pre-master ontvang je een pre-mastercertificaat dat geldt als toelatingsbewijs tot de master.

 • Pre-master Filosofie

  Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master Filosofie.

 • Pre-master Geschiedenis

  Kun je niet direct instromen in de master Geschiedenis? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Geschiedenis maak je kennis met de basis van de geschiedenis.

 • Pre-master Islam, Politiek en Samenleving

  De pre-master bereidt je voor op de Master Islam, politiek en samenleving. Je volgt inleidende vakken over de religies, vakken over tekstlezingen van de heilige boeken en je volgt verdiepende vakken over de islam en het Midden-Oosten.

 • Pre-master Klassieke Cultuur

  Kun je niet direct instromen in de master Klassieke Cultuur? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Klassieke Cultuur maak je kennis met de klassieke wereld.

 • Pre-master Kunstbeleid en Kunstbedrijf

  Kun je niet direct instromen in de master Kunstbeleid en Kunstbedrijf? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Kunstbeleid en Kunstbedrijf maak je kennis met de wereld van beleid en mecenaat.

 • Pre-master Kunstgeschiedenis

  Kun je niet direct instromen in de master Kunstgeschiedenis? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Kunstgeschiedenis maak je kennis met de wereld van de kunstgeschiedenis.

 • Pre-master Language Variation and Multilingualism

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit Nederlandstalige programma maak je kennis met de wereld van Language Variation and Multilingualism.

 • Pre-master Letterkunde

  Kun je niet direct instromen in de master Letterkunde? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Letterkunde maak je kennis met taal en literatuur.

 • Pre-master Nederland-Duitsland-Studies

  Kun je niet direct instromen in de master Nederland-Duitsland-Studies? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Nederland-Duitsland-Studies maak je kennis met de wereld van Nederlands-Duitse betrekkingen.

 • Pre-master Nederlands Recht

  Hbo-diploma rechten op zak, maar wil je jouw kennis van het recht verder verdiepen? Wil je later aan de slag in één van de togaberoepen, namelijk advocaat, officier van justitie of rechter? Dan is een pre-master misschien wat voor jou!

 • Pre-master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert

  Kun je niet direct instromen in de master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert leer je meer over de Nederlandse taal.

 • Pre-master Onderwijswetenschappen

  Heb jij een hbo-bachelordiploma of een wo-bachelordiploma behaald en wil je starten met de master Onderwijswetenschappen? Dan volg je eerst de pre-master die je voorbereidt en toegang geeft tot de master Onderwijswetenschappen