Pre-masteropleidingen

Resultaat 1 - 19 van 19 resultaten
 • Pre-master Ancient and Medieval Mediterranean Worlds

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Ancient and Medieval Mediterranean Worlds, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma.

 • Pre-master Artificial Intelligence: Cognitive Computing

  Als je niet voldoet aan de toelatingseisen voor de AI-masterspecialisatie Cognitive Computing, kom je mogelijk in aanmerking voor het AI-pre-masterprogramma in Cognitive Computing.

 • Pre-master Artificial Intelligence: Intelligent Technology

  Als je niet voldoet aan de toelatingseisen voor de AI-masterspecialisatie Intelligent Technology, kom je mogelijk in aanmerking voor het AI-pre-masterprogramma in Intelligent Technology.

 • Pre-master Biology

  Deze pre-master bereidt je voor op de master Biology. De inhoud en duur van deze pre-master worden per individuele student bepaald en opgebouwd.

 • Pre-master Business Administration

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Economics, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-masterprogramma geeft directe toegang.

 • Pre-master Computing Science

  Dit pre-masterprogramma is bedoeld om de kloof tussen je vooropleiding en je master in Computing Science te overbruggen en bereidt je voor op een specialisatie in Software Science, Data Science of Cyber Security.

 • Pre-master Creative Industries

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Creative Industries, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Creative Industries.

 • Pre-master Economics

  In sommige gevallen, wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Economics, kun je je inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-masterprogramma geeft directe toegang.

 • Pre-master Environment and Society Studies

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Environment and Society Studies, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma.

 • Pre-master Global Communication and Diversity

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Global Communication and Diversity.

 • Pre-master Human Geography

  When your education background does not grant you direct admission to the Master's programme in Human Geography, you can, in some cases enrol in a pre-Master's programme. Finishing a pre-master's grants direct access to the Master’s programme.

 • Pre-master Information Sciences

  Deze pre-master is bedoeld om de kloof tussen je vooropleiding en je masteropleiding in Information Sciences te overbruggen.

 • Pre-master Medical Biology

  Deze pre-master bereidt je voor op de master Medical Biology. De inhoud en duur van deze pre-master worden per individuele student bepaald en opgebouwd.

 • Pre-master Molecular Sciences

  Deze pre-master is bedoeld om de kloof tussen je vooropleiding en je masteropleiding in Molecular Sciences te overbruggen.

 • Pre-master Orthodox Christianity

  Ben je geïnteresseerd in de orthodox-christelijke traditie? Ben je op zoek naar een Engelstalige pre-masteropleiding? In één of twee jaar rond je een 60 EC pre-masterprogramma af dat voorbereidt op een carrière in de geestelijke verzorging.

 • Pre-master Political Science

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Political Science, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma. Het afronden van het pre-masterprogramma geeft directe toegang.

 • Pre-master Spatial Planning

  Wanneer je op grond van je opleiding niet direct toegelaten kunt worden tot de masteropleiding Spatial Planning, kun je je in sommige gevallen inschrijven voor een pre-masterprogramma.

 • Pre-master Tourism and Culture

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Tourism & Culture, kom je mogelijk in aanmerking voor onze pre-master. Je maakt kennis met cultuurwetenschappelijke theorieën en schrijft een scriptie over toerisme.

 • Pre-master Transatlantic Studies: History, Culture and Politics

  Als je niet over het juiste bachelordiploma beschikt voor onze masterspecialisatie Transatlantic Studies, kom je mogelijk in aanmerking voor ons pre-masterprogramma. In dit programma maak je kennis met de wereld van Transatlantic Studies.