Prekliniek Medische faculteit

Pre-masterPre-master Biomedical Sciences

Kun je niet direct met je bacheloropleiding instromen in de master? Dan kom je misschien in aanmerking voor een pre-master. Na succesvolle afronding kun je doorstromen naar de masteropleiding Biomedical Sciences.

Direct naar

Iets voor jou?

Wil jij graag ziekte en gezondheid onderzoeken, maar kun je niet meteen starten met de master Biomedical Sciences, dan is de pre-master wellicht iets voor jou. Naast dat je je jouw programma al gedeeltelijk naar jouw interesse in kan vullen, zet je de eerste stappen in het doen van wetenschappelijk onderzoek. De pre-masterstudenten zijn een hechte groep waarin veel wordt samengewerkt. Daarbij voer je zelf de regie over het behalen van je leerdoelen, waardoor je optimaal bent voorbereid op de master Biomedical Sciences. Hierin word je ondersteund door je eigen coach.

Waarom in Nijmegen?

Toelatingseisen

Wil je weten of je toegelaten kan worden? Lees dan verder wat de toelatingseisen van deze opleiding zijn.

Toelating en inschrijving
De lijntjes met het Radboudumc zijn kort, waardoor je les/contact hebt met artsen en wetenschappelijk onderzoekers.
Portretfoto Lasse Wiggemans
Lasse Wiggemans Alumnus Het verhaal van Lasse
Kennismaken

Wat ga je leren?

Vanaf het begin van je studie ga je aan de slag met echte problemen van patiënten, en je bedenkt oplossingen om de gezondheidszorg te verbeteren. Je werkt geregeld samen met reguliere bachelor studenten biomedische wetenschappen en geneeskunde. Zo ervaar je meteen hoe het is om samen te werken met de verschillende beroepsgroepen in de gezondheidszorg en pas je de geleerde theorie direct toe in de praktijk. 


 

Studieprogramma

Vragen over de studie?

Heb je een vraag over deze opleiding? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op, stel je vraag aan een student of bekijk de voorlichtingsactiviteiten.

Contact

Collegegeld

Ga je deze pre-master volgen, dan betaal je een vergoeding. De hoogte van de pre-mastervergoeding is afhankelijk van het aantal ECTS-credits.

Collegegeld