Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

Online platform (pre-)mastervideo's

Heb je de Master Open Dag of Radboud Master's Fair gemist, of wil je de belangrijkste informatie over onze (pre-)masteropleidingen nog een keer terugkijken? Bekijk dan de voorlichtingsvideo's in ons online platform.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Master Open Dag

Studeer je aan een andere universiteit of hogeschool en ben je op zoek naar een master of pre-master? Kom dan naar de Master Open Dag! Je kunt voorlichting krijgen over ruim 50 masteropleidingen, 200 masterspecialisaties en 50 pre-masters.

Radboud Master's Fair

Studeer je aan de Radboud Universiteit en oriënteer jij je op een master? Ontdek op de Radboud Master's Fair welke nieuwe kennis je kunt opdoen en welke masters jij allemaal kunt volgen met jouw bachelor.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De begeleiding van docenten en onze coach vond ik erg fijn en als ik iets niet begreep kon ik altijd naar docenten toe stappen.
Portret Lenny Droesen
Lenny Droesen Alumnus Het verhaal van Lenny
Over het algemeen is de pre-master qua niveau goed te doen als je een gemiddelde of bovengemiddelde HBO-student bent.
Portret Cheyenne de Vriend
Cheyenne de Vriend Alumnus Het verhaal van Cheyenne
De lijntjes met het Radboudumc zijn kort, waardoor je les/contact hebt met artsen en wetenschappelijk onderzoekers.
Portret Lasse Wiggemans
Lasse Wiggemans Alumnus Het verhaal van Lasse