Kennismaken en testimonials

Wil je erachter komen of deze opleiding bij je past? Bezoek de Open Dag of neem deel aan een andere voorlichtingsactiviteit, lees een ervaringsverhaal of chat met een student.

 Students walk through the dentistry building of Radboud University.

Master Meeloopdag

Wil je persoonlijk kennismaken met een van onze masteropleidingen? Bij veel masters kun je een dag(deel) meelopen. Je wordt gekoppeld aan een masterstudent en spreekt af op een dag die jou uitkomt.

Twee studenten op de groene campus van de Radboud Universiteit

Master Open Dag

Kom naar de Master Open Dag! Ontdek onze campus en krijg informatie over al onze (pre-)masterprogramma's. Bij een aantal opleidingen kun je ook online deelnemen.

Studenten achter een laptop in de Refter op de Radboud Universiteit.

Master Online Voorlichting

Bekijk voorlichtingsvideo's van onze masteropleidingen in ons online platform. Meld je aan en bekijk de video's waar en wanneer je wilt.

Interesse? Doe mee met de voorlichtingsactiviteiten. Proef de sfeer of de campus, krijg persoonlijk advies van studenten of studieadviseurs en kom erachter of deze opleiding bij je past.

Ervaringsverhalen

De pre-master bevat veel vakken die sterk op elkaar aansluiten, hierdoor ga je meer de diepte in en ik ervaar deze kennis echt als aanvulling op mijn hbo-bachelor.
Davita Duinkerken
Davita Duinkerken Student Het verhaal van Davita
Van te voren is, vanuit de achtergrond die ik had, duidelijk gekeken naar welke vakken ik nog moest volgen, zodat deze ook echt van toegepaste waarde waren.
Foto van Sanne Smit
Sanne Smit Kerndocent Communicatie Het verhaal van Sanne
Er zijn een stuk minder contacturen dan bij het hbo, maar dat betekent dat je veel meer eigen verantwoordelijkheid krijgt.
Foto van Lieke Koenders
Lieke Koenders Alumnus Het verhaal van Lieke