Nederlands als Tweede Taal

Pre-masterPre-master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert

Kun je niet direct instromen in de master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een pre-master. In de pre-master Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert leer je meer over de Nederlandse taal.

Direct naar

Iets voor jou?

  • Deze pre-master zorgt voor een overbrugging tussen jouw vorige opleiding en de masterspecialisatie Nederlands als Tweede Taal.
  • Er wordt gekeken naar je vorige opleiding om jouw studieprogramma vast te stellen.
  • Je betaalt geen gewoon collegegeld. Je betaalt namelijk alleen per vak dat je volgt.
Waarom in Nijmegen?

Toelatingseisen

Wil je weten of je toegelaten kan worden? Lees dan verder wat de toelatingseisen van deze opleiding zijn.

Toelating en inschrijving

Wat ga je leren?

In de pre-master word je vertrouwd gemaakt met de belangrijkste theorieën en vaardigheden die in de bacheloropleidingen Taalwetenschap en Nederlandse Taal en Cultuur worden gedoceerd. Deze twee opleidingen organiseren samen met het talencentrum Radboud in’to Languages de masterspecialisatie Nederlands als Tweede Taal: Docent en Expert. Zo bouw je een solide basis op voor jouw deelname aan het onderwijs in de masterspecialisatie en krijg je al een voorproefje van hoe boeiend het vakgebied NT2 is.

Studieprogramma

Vragen over de studie?

Heb je een vraag over deze opleiding? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op, stel je vraag aan een student of bekijk de voorlichtingsactiviteiten.

Contact

Collegegeld

Ga je deze pre-master volgen, dan betaal je een vergoeding. De hoogte van de pre-mastervergoeding is afhankelijk van het aantal ECTS-credits.

Collegegeld