Pre-master na hbo rechten student Anne

Pre-masterPre-master Nederlands Recht

Hbo-diploma rechten op zak, maar wil je jouw kennis van het recht verder verdiepen? Wil je later aan de slag in één van de togaberoepen, namelijk advocaat, officier van justitie of rechter? Dan is een pre-master misschien wat voor jou!

Direct naar

Iets voor jou?

  • Binnen anderhalf jaar (71 EC) ben je klaar om aan je master te beginnen
  • Verdieping en verbreding op academisch niveau
  • Programma afgestemd op hbo-rechten
  • Na je master een universitair diploma met 'civiel effect'
  • Onderwijs van prijswinnend niveau
Waarom in Nijmegen?

Toelatingseisen

Wil je weten of je toegelaten kan worden? Lees dan verder wat de toelatingseisen van deze opleiding zijn.

Toelating en inschrijving

Wat ga je leren?

Vanuit je hbo-opleiding weet je natuurlijk al het nodige over wet en regelgeving. Aan de Radboud Universiteit dagen we jou uit jouw perspectief te verleggen. Dat doen we met gedegen theoretische scholing, maar wel hand in hand met een praktijkgerichte aanpak. Het recht is namelijk nooit zwart-wit, of 'zomaar even de regeltjes toepassen'. Tijdens deze pre-master leer je zaken dan ook uit verschillende perspectieven te bekijken. Je leert dus niet de regeltjes uit je hoofd, maar denkt mét je hoofd.

Studieprogramma

Vragen over de studie?

Heb je een vraag over deze opleiding? We helpen je graag verder. Neem contact met ons op, stel je vraag aan een student of bekijk de voorlichtingsactiviteiten.

Contact

Collegegeld

Ga je deze pre-master volgen, dan betaal je een vergoeding. De hoogte van de pre-mastervergoeding is afhankelijk van het aantal ECTS-credits.

Collegegeld